reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hehe u mnie nie tak łatwo....:no:
wysłałam M po drugi......i są dwie:tak: no tamta blada, ale jest!!!
Gratuluje Kochana:tak::tak::tak:A nie mowilam;-):-)
Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Tobie spokojnych 40 tygodni

MEDEUSKA
gratuluje pomiarow:tak::tak::tak:Tearz to sie Kochana nie wymigasz od foteczek;-):-)

PATRYSIU
No to trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod:tak::tak::tak::tak:Napisz eske jak juz bedzie po:tak::tak::tak:

No to witam sie rano
Jak zwykle niewyspana a dzieciaki mi szaleja od rana,chca isc na dwor ,znosza mi wszystkie zabawki:no:Pogoda niezbyt fajna bo znowu wieje:no::no::no:
M polecial i juz dolecial:tak::tak::tak::tak:

reklama
KERNA moze do mojego G pojdziesz hihihi

Jak G zawsze tutaj pisze o moim M :-)

Sniadanko zjedzone Oliwka pojadla troche samej szynki Wezme jej serek I jak w sklepie bedzie glodna to poje serka

KERNA a kiedy chcesz isc do gina?Zrobisz jeszcze za kilka dni test ponownie dla pewnosci?
A do tego co z Michalkiem w ciazy chdzilas nie chcesz isc??????
hehehe załątwiłaś mnie propozycją G ..teraz nie wiem którego wybrać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a wtedy byłam w Hiszpani więc troszkę daleko;-)
Nie wiem do którego iść, bo jedna babka jest fajna to ma dupny sprzęt, a koleś ze sprzętem to jest wredny i gada co mu ślina na jezyk przyniesie. A ja chce mieć film z usg:tak:
Chyba nie będę robić testu...dwa pozytywy wystarczą;-)Z Michałem robiłąm 3:-D:-D:-D

Gratuluje Kochana:tak::tak::tak:A nie mowilam;-):-)
Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Tobie spokojnych 40 tygodni

No to witam sie rano
Jak zwykle niewyspana a dzieciaki mi szaleja od rana,chca isc na dwor ,znosza mi wszystkie zabawki:no:Pogoda niezbyt fajna bo znowu wieje:no::no::no:
M polecial i juz dolecial:tak::tak::tak::tak:
poleciał jednak?? No to też dobrze. Lot bezproblemowy??

Dzien doberek:-)
byłam wczoraj poszaleć z koleżanką:tak:
i dieta poszłaaaaaaaaaaa:-D

ale tylko dlatego ze na wadze 52- mieszcze sie we wszystko sprzed ciąży- w niektórych rzeczach nawet mam luz:-)

talia 65
biodra 91
udo 50:-)
przy 168 jest ok:-D
kocham siebie:-D:-D:-D

kerna gratulacje:tak:
ej no teraz to juz laska na całego!!! No ale jak to mówią...ktoś musi schudnać, żeby przytyć mógł ktoś;-):-)

Cześc dziewcęta, witam niedzielnie. Nadrobiłam chyba ze 4 str-dużo skrobałyście
A u mnie od przdwczoraj nocy do dzis nad ranem taka śnieżyca, że ani netu ani świata. I jeszcze goście ise wprosili, no ale było zajefajnie impre przejęla Wiki i aż dzi, że policji nie było, no jakie wrzaski i zabawy, dajcie spokój, a ja myśłałąm, że dorośli ludzie do nas przyszli, hihihihi

wracam z cytatami. Pói mała śppi to posiedzę sobie troszkę na kompie, Piciu też odsypia wczorajsza impre hihi, a ja mam na głowie sprzątanie i obiad. Ech-przepis na ciasto nalesnikowe popproszę. Nie mam kurcze nic na obiad przez ta wczorajsza pogode nie mogłam wyjść na zakupy nawet.

Witam! U nas drogi zasypane ale teraz śnieg nie prószy i wiatr mniejszy. Robie obiad ale jeszcze mam kupe prasowania:baffled:

Witam mamy ja po testowanku....:baffled:
U nas deszcz pada i śniegu tyle o ile.....bałwana już nie ulepi:-DNo ale deszczowo też mało przyjemnie:dry:
Życzę miłego dzionka:tak: Dziś mój M zapowiedział wyjście na basen:szok: więc może uda nam sięgdzieś kupić pieluchy dla małego..może w cerfurze będą:confused::confused:
Na basenie nie ma sklepiku z pieluchami?

hehe u mnie nie tak łatwo....:no:
wysłałam M po drugi......i są dwie:tak: no tamta blada, ale jest!!!
Gratulację:-)Trzymam kciuki żeby sie fasolka dobrze zagnieździła:-):-)

a nie pochwaliłam się M dzis zaproponował ze będzie robił obiadek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i zrobi pyszny obiadek,to mu akurat pyszne wychodzi.

makaron z piersią z kurczaka pokrojoną na kawałeczki z brokułami i zalane śmietaną pyszne mniam mniam

dobra zabieram się za sprzątanie i pranie:-):-):-):-)

Mój A. robił śniadanie. Faj nie. Ale potem miałam godzinę sprzątania: naczynia, kuchenka do mycia, wszędzie olej napryskany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej hej...
na chwile tylko ...
poki m nie ma zeby nie buczal jaki rachunek mu za tel przyjdzie... :-D:sorry2:

na sam poczatek moze GRATULATIONS dla kerny i tych dwoch kreseczek :-D:tak:

ja poki co jeszcze w dwupaku ale wszysko mnie juz boli, nawet obrot z boku na bok do spania sprawia mi bol... masakra chodze jak robocop... :dry::dry::dry:
ja juz chce miec to za soba... :sorry2:

nie wime co jeszcze chcialam napisac...:dry:

Zdrówka i szybkiego porodu:-):-):-)

Dzien doberek:-)
byłam wczoraj poszaleć z koleżanką:tak:
i dieta poszłaaaaaaaaaaa:-D

ale tylko dlatego ze na wadze 52- mieszcze sie we wszystko sprzed ciąży- w niektórych rzeczach nawet mam luz:-)

talia 65
biodra 91
udo 50:-)
przy 168 jest ok:-D
kocham siebie:-D:-D:-D

kerna gratulacje:tak:
Wymiary jak modelka -po co Ci dieta?:-p

Hej :-)u nas pada lód i znowu trzeba będzie szyby solą posypywać:wściekła/y:.
Zaraz do teściów jedziemy a potem do koleżanki na pogaduchy z Olkiem.
Kerna moje gratulacje:tak:.
Dowikluś,dobrze że M już na miejscu i bezpiecznie dotarł:tak:.
Patrysiu,końcówka ciąży jest najgorsza a szczególnie te pytania,że się jeszcze nie urodziło;-):tak::happy2:. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie.
Medea,ale z Ciebie teraz laska się zrobiła;-):tak::cool::cool:.
Miłego dnia babeczki.

tzn przyszedl m z pracy z pieknym bukietem 24 czerwonych roz i duza bomboniera w ksztalcie serca
potem mowi mi zebym zajrzala do portfela a tam 100euro( ok 400zl) i mowi do mnie kup sobie cos fajnego bo ja nie mialem w tym roku glowy do prezentu
no to ja zadowolona bo i tak chcialam sobie nakupowac nowych ciuchow a 100euro wiecej w portfelu nie zaszkodzi :-D:-D
a po co mial mi kupowac cos zbednego :confused::confused:
Tyle róż... słodko. A kasa na własne pomysły to tez plus:tak:

Dorcia cieszę się, że m się dostał!!! Teraz tylko trzymac kciuki. Ja wiem, że targają tobą różne myśłi, to sporo czasu, ale pomyśl, jak bęzie cudnie jak skończy leczenie!!!

MH jeśli to nie kłopot podrzuć i mi ten swój przepis na pizzę. Jakoś na niego nie trafiłam, tylko na pochwałki. A ja kocham pizze i z chęcią sama zrobię.

Agnes zdjęica jak zwykle superaśne. Oj zasypało Was tak jak i nas, na balkonie mam tyle śniegu, że zaspy normalnie, a jest obudowany,

Pisała do mnie Natalineczka:
pisze zeby sie pochwalic dzis o 10 zostalam ciocia :)
marcel waży 5 kg i ma 63 cm
pozdrawiam was wszystkie bardzo za wami tesknie
wlasnie do niej jedziemy, moze dzis wpadne
Łooooooooooo!!! % kg. To moja jak się urodziła miała 3150 a była puldas i taki bombelek ( no i zostało jej bąbolina, hihi)

Kerna kochana moje ogromne gratki, no ja własnymi oczami te dwie bladzizny ujrzałam i łezki mi się zakręciły. Jeszcze tylko wizyta u G i można płakac ze szczęścia!!!!

Pati dasz radę, tyci tyci tylko zostało. Pewnie bardziej nie możesz się doczekac żeby przytuliś kruszynkę niż zrzucic ten balast hihi,

Medea gratuluje wymiarów, no pięknie i udanego wieczoru również!!!

No i to by bylo na tyle.

Aha-Ana-pamiętaj, żeby zawsze jak bedziesz miala zamknąc torrenty to najpierw sie wyloguj. No niestety - neostrada:baffled:

u nas otworzyli nowy basen, więc jeszcze nei wiem jakie wyposażenie.ale m już zakupił majtasy dla Małego, więc dzis dla odmiany i kondychy basenujemy:tak: miłej niedzieli! u nas pada deszcz i plucha siezrobiłą okropna bleee...

my przyszliśmy ze spaceru tzn byliśmy koło domu bo razem z Oliwką odśnierzaliśmy :tak::tak::tak::tak::tak:

zmachałam się jak cholera :-D:-D:-D:-D

Oliwka mi dzielnie pomagała ,miała swoja łopatę:tak::tak::tak::tak:
nawet poszła sąsiadom odkopywać podwórka :-D:-D:-D:-D taka z niej pomocnica :tak::tak::tak:

no i zeszło nam na tym odśnieżaniu 1h, zmęczone przyszłyśmy do domu. Oliwka poliki to miała czerwone jak by były wymalowane :tak::tak::tak::tak::tak:
ale przynajmniej nie zmarzliśmy,cieplutko nam było bo namachałyśmy się tymi łopatami :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC00325.jpg
    DSC00325.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00327.jpg
    DSC00327.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00330.jpg
    DSC00330.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00333.jpg
    DSC00333.jpg