tzn przyszedl m z pracy z pieknym bukietem 24 czerwonych roz i duza bomboniera w ksztalcie serca
potem mowi mi zebym zajrzala do portfela a tam 100euro( ok 400zl) i mowi do mnie kup sobie cos fajnego bo ja nie mialem w tym roku glowy do prezentu
no to ja zadowolona bo i tak chcialam sobie nakupowac nowych ciuchow a 100euro wiecej w portfelu nie zaszkodzi

a po co mial mi kupowac cos zbednego

Tyle róż... słodko. A kasa na własne pomysły to tez plus
Dorcia cieszę się, że m się dostał!!! Teraz tylko trzymac kciuki. Ja wiem, że targają tobą różne myśłi, to sporo czasu, ale pomyśl, jak bęzie cudnie jak skończy leczenie!!!
MH jeśli to nie kłopot podrzuć i mi ten swój przepis na pizzę. Jakoś na niego nie trafiłam, tylko na pochwałki. A ja kocham pizze i z chęcią sama zrobię.
Agnes zdjęica jak zwykle superaśne. Oj zasypało Was tak jak i nas, na balkonie mam tyle śniegu, że zaspy normalnie, a jest obudowany,
Pisała do mnie
Natalineczka:
pisze zeby sie pochwalic dzis o 10 zostalam ciocia 
marcel waży 5 kg i ma 63 cm
pozdrawiam was wszystkie bardzo za wami tesknie
wlasnie do niej jedziemy, moze dzis wpadne
Łooooooooooo!!! % kg. To moja jak się urodziła miała 3150 a była puldas i taki bombelek ( no i zostało jej bąbolina, hihi)
Kerna kochana moje ogromne gratki, no ja własnymi oczami te dwie bladzizny ujrzałam i łezki mi się zakręciły. Jeszcze tylko wizyta u G i można płakac ze szczęścia!!!!
Pati dasz radę, tyci tyci tylko zostało. Pewnie bardziej nie możesz się doczekac żeby przytuliś kruszynkę niż zrzucic ten balast hihi,
Medea gratuluje wymiarów, no pięknie i udanego wieczoru również!!!
No i to by bylo na tyle.
Aha-
Ana-pamiętaj, żeby zawsze jak bedziesz miala zamknąc torrenty to najpierw sie wyloguj. No niestety - neostrada