reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka,wpadłam do was tak na minutke.....
u nas zima na całego wiało i padało całą coc ,namiot ogrodowy jeden nam połamało:baffled:,bo zostawiłam go ze względu na pranie:-Dmamy śniegu ,ze ho,ho:-D

Anabuba my mieliśmy dom komunalny tzn wynajmowaliśmy go od gminy,płaciliśmy czynsz co miesiac ,ale teraz juz będzie NASZ WŁASNY

Kerna mam nadzieję ,ze te wszystkie gratulacje nie są przedwczesne i cieszesie razem z tobą ,zyczę wszyskiego dobrego,uważaj na sibie:tak:

MEDEUSKA ,ALE Z CIEBIE DZAGA ,WYMIARY MODELKOWE PO PROSTU , zreszta wcześniej rteż nie były złe:-pnawet kopenhadzka ci cała ,nie była potrzebna:-)

Ja wczoraj z m i bratem też zabalowałam ,graliśmy w tysiaca i osuszyliśmu 5 litrowa beczkę piwa:rolleyes: dzisiaj troliliśmy do 10,ale fajnie było....

Klaudia moja pojechała z koleżanką na kulig,,Ksawek szaleje po domu,a my zaraz jakiś filmik sobie włączymy w oczekiwaniu na obiadek:tak:
Dowikla ja sobie zinterpretowałam
sama:-D:-D:-D:-D

PA LASKI

My juz jestesmy po spacerku.Nie bylo juz tak zle jak wczoraj.Dzieciakom sie podobalo i nawet sie ladnie bawili.troszke sie naodsniezalismy,bo bylo tyle sniegu ze brama wjazdowa sie zacinala i nei chciala sie otwierac.
Teraz dziewczynki juz leza,Dominik u siebie a ja jak zwykle z capucinko
No i wstawiam kilka foteczek

My juz jestesmy po spacerku.Nie bylo juz tak zle jak wczoraj.Dzieciakom sie podobalo i nawet sie ladnie bawili.troszke sie naodsniezalismy,bo bylo tyle sniegu ze brama wjazdowa sie zacinala i nei chciala sie otwierac.
Teraz dziewczynki juz leza,Dominik u siebie a ja jak zwykle z capucinko
No i wstawiam kilka foteczek
no proszę jak Dominik super daje sobie radę z odśnieżaniem :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a dziewczynki jak zwykle super takie małe kurczaczki :-D:-D:-D:-D
mam do nich słabość :tak::tak::tak::tak:

czyli spacerek udany to super u nas też
moja Oliwka juz spi 30min:tak::tak::tak::tak:

właśnie zjedliśmy obiadek<m zrobił przepyszny udał mu się,nigdy nie lubiłam brokułów ale to co dziś z robił z makaronem i mięskiem super przepyszne :tak::tak::tak::tak::tak:

AGNES
No widze ze Wasze wyjscie tez bylo udane:tak::tak::tak:
Fotki super i nawet nie widac zeby bylo Wam tak zimno;-):-)
Moje odsniezaly jeszcze mniejszymi lopatkami niz Oliwka:-D:-D:-D

Moje dziewczynki spia juz prawie godzinke:tak::tak::tak:
Od razu lepiej Im sie spi jak maja cisze hehe

MADZIULKA
Ale Tobie zazdroszcze tej gry w tysiaca i jeszcze przy piffku:tak::tak::tak:Ja uwielbiam ta gre ale dawno nie gralam:no:
Pamietam ze jak bylam z Dominikiem w ciazy i gralam z M i moja siora to On zawsze przegrywal i obrazal sie mowiac ze my oszukujemy:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kurcze nie widac tutaj ze jest niedziela Bo naskrobalysie tego troche :-)
AGNES Oliwka jak zwykle maly smieszek i super pomocnica .No i super ze M spisal sie z obiadem :-)
KERNA ja czekam na fotki z baseniku :-)
DOWIKLA ciesze sie ze M bezproblemowo polecial .A Ty nie wyspana bo pewnie nocka byla upojna :-).
Twoje male na tym sniegu to jak male Balwanki :-) .Super spacerek sie udal :-)
MEDEUSKA ty to laska jestes :-)

No i my po spacerze Zaraz wkleje fotki :-)

Dowikla musze wpasc do ciebie na nauke jak nie tesknic zabardzo za M :-)
Jak sobie radzic tyle czasu bez meza w domu :-)
Kurcze chyba serio bede strasznie tesknic Bo juz od kilku lat sie tak fajnie nie dogadujemy jak od 1 stycznia Oczywscie male zgrzyty tez sa ale jest zupelnie inaczej :-)

Juz sie nie moge doczekac jak G wroci i mam nadzieje ze problem z alkoholem juz nas nie bedzie dotyczyl .
Na wieczor jak Oli pojdzie spac to olanuje z nim jeszcze raz milo i powaznie pogadac :-)

Do góry