asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Izaa nie martw się ;-) Ania też tak czasem ma, a potem nagle śpiochy za krótkie ;-)
No i po przespanym dniu w nocy też śpi
Poza tym: 'jak dziecko śpi to rośnie', nie słyszałaś o tym?;-)
U nas też tak jest:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Izaa nie martw się ;-) Ania też tak czasem ma, a potem nagle śpiochy za krótkie ;-)
My mieliśmy Daktarin Oral gel- bo wiadomo w Irlandii:-), bardzo szybko pomogło. Po dwóch dniach już ich nie było.Teraz w razie W mamy Aftin.Asienko i Boozqowa z tego co pamiętam, to Wasze córki miały pleśniawki? czym je smarowałyście? Aftinem? Pamiętacie, po jakim czasie zniknęły? Filip ma tylko jedną, od czwartku wieczorem smaruję aftinem, ale na razie nie widzę żadnej zmiany. Lekarka powiedziała, że jeśli nie zejdzie, to mam smarować nystatyną i zastanawiam się czy to już czas na nystatynę.
Paskudna jest ta pleśniawka, przeszkadza mu w jedzeniu i chciałabym się jej pozbyć jak najszybciej, no i boję się, żeby się ich więcej nie zrobiło.
Czesc dziewczyny. Pierwszy raz tu u was piszeogólnie miałam termin na 30 września ale mój maluszek urodził sie 8 października ,miałam wywoływany poród bo nie chciał wyjść
Mam problem z małym ,może któraś z was ma podobny ,mój mały nie może zrobić kupki. Robił normalnie ale od czasu kiedy wziełam od gina tabletki anty to podziałało na niego tak ze przestał robić kupke, odstawiłam je ale nadal nic
. Czekam do 7 dni i daje czopka bo co mam zrobić :-(,poradzcie prosze bo juz nie wiem co robic ,lekarze mówia zeby czekac az sam zrobi ale moim zdaniem 7 dni to za długo a co dopiero mam wiecej czekac. Dzis jem śliwki suszone bo gdzieś to wyczytałam moze pomoże,karmie piersia. Od kuzynki słyszałam ,że to taki okres i minie,ale sama nie wiem. Może wszystko przyswaja,jeden lekarz tak mówił bo byłam u trzech, bo jest duzym dzieckiem ma 3 miesiace a ma 8 kilo ,rośnie jak na drożdżach. Ma mieki brzuszek i gazy oddaje normalnie ale kupki brak. echh... spac przez to nie moge bo sie martwie o małego:-(. Pomóżcie i poradźcie cos.
Próbowałam juz herbatek ,masaży brzuszka ,okładów ciepłych, wody z glukoza,no i dzis śliwki co na mnie działają
mam nadzieje ze na niego tez podziała.
Eee tam, to nie jest sztywna reguła, ja na to patrzę z przymrużeniem oka ;-) ale Ania zazwyczaj po takim śpiochowym dniu przestaje się mieścić w niektóre ubrankato młoda powinna wogóle nie rosnąć bo śpi 3 razy dziennie po 15 minut...