Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz chetnie bym wpadla ale kasy brak i daleko A tak na chwile to sie nie oplacaWpadaj,wpadaj zaden problem
Fajne focie ,widac ze rodzinny wypad sie udał:-)Super:-)
MAKUNGA
Zdrowka dla calej rodzinki
My zjedlismy obiadek a pozniej sie z mlodymi pobawilamGralismy w spadajace malpki:-)Teraz to jzu sie kloca i Wiktoria ryczy o byle co
Jak Ona sie bawi Dominika zabawkami to jest ok i neich tylko Dominik sprobuje Jej zabrac albo cos powiedziec,a jak On wezmie cos Wiktorii to jest masakra
Teraz stoi nad Nim wyje i krzyczy ze Dominik to jest duzy kon

A twoj M gdzie wyjezdza ?i na ile?Dorota fotek nie mabałąm sie wziąć aparat i w sumie neipotrzebnie, ale mam zepsuty lektor kart w kompie i nie czyta
i nie da rady
A z G zobaczysz jak minie. Może to źle zabrzmi, ale przyzwyczaisz siędo nieobecnosciMój M właśnie się pakuje i mnie już się odechciewa wszsytkiego. Ale za to przyjechałą moja kumpela ze Szkocji i byli nas odwiedzić. jutro zrobimy sobie babskie popołudnie a potem spotkanie z ginekologiem tak dla relaksu;-)
A na basenie bylo superowoPrzepłynęłam kilka długosci i zadycha
ale fajnie, że w końcu coś innego. Michał był przeszczęśliwy! Wrzeszczał, piszczał i chlapał ile wlezie
dorota fotki super, Oli zadowolona, że hej! Kiedy M wyjeżdża??

I ja sie dolanczam do zyczen dla MAJIPatrze na suwak, a Maja ma urodzinki dzisiaj?????????????????????????? Kurcze to sto latek i zdrowia i radości i uśmiechów mialiardy życzę
Ostatnio tak się sypią życzenia że już nie wiem czy wcześniej nie płynęły...ale druga tura na pewno nie zaszkodzi![]()

Zeby zawsze byla usmiechnieta i szczesliwa:-)

ja też się dołaczam do życzonek.Patrze na suwak, a Maja ma urodzinki dzisiaj?????????????????????????? Kurcze to sto latek i zdrowia i radości i uśmiechów mialiardy życzę
Ostatnio tak się sypią życzenia że już nie wiem czy wcześniej nie płynęły...ale druga tura na pewno nie zaszkodzi![]()

:-)

gratulacje, oj mi by się przydało takie samozaparcie

ale teraz korzystając z chwili zaglądnęłam żeby nie było
Kubek śpi, M ma służbę więc jutro dopiero przed południem będzie a ja zaraz idę spać bo coś nie wyspana chodzę i jakaś przybita nie wiem czemu :-( nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, na nic nie mam ochoty ani humoru
i jeszcze do tego @ mam i już kompletnie dobita jestem
niech ta pogoda się chociaż trochę zmieni bo już mnie szlag trafia w tym domu