reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Ja tam dużego mrozu też nie lubię, ale z dwojga złego to wole 2 stopnie na minusie niż 30 na plusie jak to latem czasem bywa :-)

My po wizycie u księdza i mamy termin :-) 6 lutego ponownie wychodzę za maż, tzn tym razem kościelny :-) Jednak już się stresuje, cywilny to był dla mnie taki "niezobowiązujący" w razie czego 600 zł i po rozwodzie a teraz to już tak na całe życie (mam nadzieje). Mam nadzieje, że się nie skompromituje. Nawet jeśli to będzie tylko z 10 osób to dużo świadków nie będzie :-)
A ja tam zdecydowanie wolę jak jest 30 + :-D typowe dziecko czerwca ze mnie, w zimę jak mama brała mnie na spacer to uciekałam spowrotem do domu i nie dało sie mnie wyciągnąć, bo wrzeszczałam :-D zresztą problem z wychodzeniem w zimę mam nadal :-)
No to gratuluję:-) ślub kościelny to ogromna odpowiedzialność :-D oby wszystko było tak jak sobie zaplanujecie :tak:

oj to będziemy razem świętować ja też 6 luty slub tyle ze cywilny:-)
jeszcze nie mamy ani ubrań ani obrączek, tylko sala na obiad zarezerwowana, ale nie robie żadnych cudów, tylko dla najbliższej rodziny 15 osób będzie;-)
mam nadzieje że chociaż śniegu troche będzie, bo dziś to już ani troche go nie ma
U mnie pełno śniegu, najwyżej Ci trochę dowieziemy :-D no i oczywiście także gratuluję ślubu :-)

reklama
Wpadłam szybko powiedzieć dobranoc i do łóżeczka zmykam:tak:u nas tez śniegu pełno a ja jutro muszę wyjechać:szok:

Spokojnej nocki.

Ja rowniez uciekam do lozka, jutro czeka nas wizyta i badanie polowkowe a to jednak troche stresu..
Kpi ciesze sie ze jestes zadowolona z pracy, i ze mimo to znajdujesz chwilke dla nas :-D
zdec trzymam bardzo mocno kciuki za jutrzejsze badania! dobrze ze masz tam internet bedziemy na biezaco:tak:
magdalena, anecznik gratuluje, to dopiero bedzie dzien pelen emocji!

slodkich snow dziewczyny!:-)

Dzień dobry!
Witam się przy śniadanku:-)muszę dziś wyjechać a tu biało i ślisko:szok:służba drogowa jak zwykle w zimowy sen zapadła:-pwięc mam trochę cykora:shocked2:aaaaale...dam radę:tak:wczoraj byłam dalej i wróciłam:-D Życzę Wam miłego dnia.

Witam wszystkie czerwcowe mamuśki!!!:-)

Witamy:-) Czyżby to kolejna czerwcóweczka???

czesc dziewczyny

przede wszystkim gratuluje ślubów 6 lutego zapowiada sie dzień pełen wrazen dla WAS:tak::tak::tak::tak:

ja jakos zmarzlam w nocy sniegu napadalo u nas:szok::szok::szok::szok: jeszcxze sypie tylko zeby mrozów znowu -15 nie bylo:no::no::no::no: nie lubie kiedy tak zimno jest brrrrr\

a jak tam Wasze maluszki daja o sobie juz mocno znac? moja mała to tak mocno juz kopie :szok::szok::szok::-D:-D:-D :-Dale ciesze sie bo jestem spokojniejsza jak codzienie ja czuje::tak::tak::tak:;-):-)

Hej dziewczyny :-) Ale biało za oknami.
Witam i ja nową czerwcówkę. :-D
Wczoraj byliśmy ze znajomymi w kinie na filmie "ciacho" i powiem że taka lekka komedia i jedyne co to mogłaby być trochę krótsza. :-D
A teraz czeka mnie ciężki tydzień i oby do piątku :cool2:

reklama
ja idde chyba jeszcze troche pokimac a potem ostro za nauke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo w piatek mam koło w sobote egzamin i w niedziele do tego koło..... ale naszczescie prace juz prawie skonczylam naskrobałam 35 stron:szok::szok::szok::-D
gdyby nie bibligrafia to mialabym napewno plagiat he he:-D:-D:-D

Do góry