reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzidzius2.jpg

DZIEWCZYNY NASZA KICIA URODZIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O 18:10 na swiat przyszla malutka dziewczynka ;)))) ma 55cm i waży 3190 g.

A to tresc smska
Mialam skurcze od rana ale słabe, o 14:00 zaczely sie mocniejsze. O 16 przyjechalam do szpitala na to umówione ktg a po 18:00 urodzilam!!!! Dostalam znieczulenie ale nawet nie zdązylo zadzialac. Porod expres!!!!!

Paula- ale cudo ..nawet nie wiesz jak sie ciesze ze dzidziulek zdrowy!!!!!!
A zdjęcie piekne.....cud miód i orzeszki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dzidzius2.jpg

DZIEWCZYNY NASZA KICIA URODZIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O 18:10 na swiat przyszla malutka dziewczynka ;)))) ma 55cm i waży 3190 g.

A to tresc smska
Mialam skurcze od rana ale słabe, o 14:00 zaczely sie mocniejsze. O 16 przyjechalam do szpitala na to umówione ktg a po 18:00 urodzilam!!!! Dostalam znieczulenie ale nawet nie zdązylo zadzialac. Porod expres!!!!!

KICIA Ogromne gratulacje dla Was:)) ciesze się że masz już maleństwo przy sobie. Odpoczywajcie kochani. Buziaczki dla was!:happy2:

Paula zdjecia śliczne. aż się serce śmieje:) wzruszające... ciesze sie że wszystko jest dobrze u was.
Honia i ja trzymam kciuki za starania wasze, super że macie zielone światełko
Sylwia i Tusia na pewno i wy bedziecie cieszyły się swoimi fasoleczkami, zycze wam tego:)
Czarodziejko a jak u ciebie?

Pozdrawiam wszystkie dziewczęta.
Buziaki:**

kicia gratuluję!!!!! Super że już po wszystkim!! Że było expresowo... świetnie...

Witam się z wami i ja...
przechodzę jakieś załamanie nerwowe.. ciągle krzyczę i płakać mi się chce... Do M już nie mówię normalnie tylko ciągle na niego wrzeszczę... Dziś 10 dc a ciągle plamie i brzuch mnie boli...jutro ide do ginka i boję sie przeokrutnie... Paula śliczne maleństwo... Kinga witaj...Pozdrawiam wszystkie babeczki:-)

Dziękuje dziewczynki :happy2:

Kicia moje największe GRATULACJE!!!! :-):-):-) i życzę Wam dużo zdrówka! Buziaczki dla dzielnej mamy i ślicznej córeczki :-)

Dzastina życzę lepszego samopoczucia i trzymam kciuki za wizyte u gina, mam nadzieje że wszystko jest wporządku!!!! :tak:

Czarodziejko z tego wszystkiego nie napisałaś nam jak u Ciebie po wizycie u gina???;-)

Kinga jak samopoczucie?

Dobrej nocy dziewczynki :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Juz sie poprawiam:

Ja po wizycie…..juz 2 paluszki wchodza w szyjkę :) Szyjka miekka i lozysko dojrzale…wszystko przygotowane…głowka wparta na maxa w kanalik juz ledwo co zbadać mnie mogla…
No to teraz pozostaje nam czekac na bieg wydarzen!!!!

dzastina będą i lepsze dni zobaczysz. tulam
paula u mnie względnie...
czarodziejko oj co za wieści! i Ty niebawem już urodzisz :)

Witam

Kicia super, dzielna dziewczyna, gratuluję

Paula, a mnie się wydaje, ze wstawianie zdjeć USG na BB jest ogladane przez większość ludzi niż na NK :tak::tak: na NK można zrobic blokadę dla obcych ludzi a tutaj ogląda Cię cały świat :-) choć jak dla mnie to powód do dumy :tak::tak::tak: zdjęcie dziciątka masz śliczne

Pyszczku docentowi wKrakowie daliśmy mały prezent bo przecież wciąz tam się leczymy więc damy duzy na odchodne jak juz bedzie po wszystkim ale prezent dla OIOM-u w Katowicach był bardziej kosztowny bo tam nam uratowali 2 razy życie. Zrobiliśmy ogromny kosz ze słodyczami, owocami i dodatkowo dalismy tam Bayleys'a plus ciasto z napisem "Podziękowanie od Kubusia" kosztowało nas to wszystko ok 400zł ale mysle, że jak zrobisz taki mneijszy kosz ze słodyczami i owocami to będzie ok a co do zdjęcia to nie dawalismy bo takich dzieci jak Kubuś jest mnóstwo i nie wiem czy lekarz robi sobie takie pamiątki w domu chyba, ze do ramki i na sciane do gabinetu. Ja tak nie chciałam

Buziale dla Was

KICIA oj jak sie ciesze,super,gratulacje!!!usciski dla Ciebie i slodkiej corci:-):-):-):-):-):-):-):-)
PAULA przesliczna fasolka,gratuluje zdrowego malenstwa:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry