reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Was moje Kochane. Od razu przepraszam za moją nieobecność ostatnio, ale jakoś nie mam kiedy dłużej z Wami posiedzieć i poczytać :-( a tak mi tego brakuje :-( Kubek zasnął 30 minut temu, mam nadzieję że pośpi. Po szczepieniu dzisiaj, aż trzy szczepionki masakra :baffled: dobrze że nie płakał :tak: M w pracy albo do 15.30 albo do 22.00 dal jego dobra niech zostanie dłużej :wściekła/y: chyba go kiedyś zabiję :no: ach nie trzeba było się chajtać, matki samotne mają więcej przywilejów :sorry2::-D A teraz lecę bo zupkę trzeba jakąś zrobić dla Kubka i zaraz obiadek podszykować, oj coś dzisiaj przez to szczepienie mam brak czasu :dry: może uda mi się zajrzeć wieczorem jak nie zasnę :sorry2:

reklama
zdjecia z dzisiaj:tak:
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach:-D

100113_112336.jpg

100113_112828.jpg

100113_112804.jpg

100113_114157.jpg

100113_115225.jpg

dorota jeszcze sie nie umówiła. Pójde do tej babki ale pewnie prywatnie bo chce jakis filmik nagrać.mam nadzieję, że się da:baffled: poczekam do 7-8tc bo wcześniej nie ma sensu. no a ta bratowa woli iść na nfz i teraz musimy sie dogadać.
fotki superowe..ale żeby na sankach kimnąć..!! hehe

Witam! Zuza spi. Nocka jako tako;-)Zuza ma katar. Obiad prawie gotowy-dzisiaj kapusniak:tak:

Hejka babencje
W końcu przebrnęłam, a niby miało nie być dużó. Dobrze, że mała jescze śpi, to przynajmniej mam możliwości, hihi.
Wczoraj oglądałam z P wieczrkiem świetny horror-SIEROTA-polecam. A przedwczoraj -OJCZYMteż świetny.
No to wracam z cytatami.
Muszę sobie ściągnąć;-);-)

a zapomnalam wam sie pochwalic ze p dostal umowe na 2 lata:tak::tak::tak::tak::tak:
a wszyscy po probnej tylko na rok

Super! Gratulacje:tak:

Ale fajnie tanczy:tak::tak:Podobnie jak mój Kamilek
Haj!:-) Ja jak zwykle od 6 rano....normalnie nie wiem co temu kurdupelkowi się stało:baffled:. Podam Wam fajny filmik, a co! YouTube- Czworaczki :-D:-D
Super :tak:
Widac ze serek smakował
zdjecia z dzisiaj:tak:
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach:-D

Zobacz załącznik 196288

Zobacz załącznik 196289

Zobacz załącznik 196290

Zobacz załącznik 196291

Zobacz załącznik 196292
Super fotki.
No i jestem wywaliło mnie rano i dopiero teraz mam neta wszystkie cytaty mi usuneło a nie mam zabardzo czasu zaznaczac ale pamiętam ze Bałwanki są super.Zdjecie z jasełek tez fajnie wyszły.
Co do opłat to ja nie wiem bo tesciowie płacą.
no i więcej nie pamietam:baffled:

KERNA Oliwka juz 2 razy zasnela mi na sankach :-)

No nie ma sensu wczesniej wlasnie okolo 7 chyba zaczyna bic serduszk jesli dobrze pamietam :-)

Oli jeszcze spi Wiec ide obrac jej ziemniaczka i zaczne gotowac I ja sobie cos na spokojnie zjem :-)

aha przypomnialo mi sie
MEDEUSKA moze choc do rowu nam sie wygadac To napewno ci pomoze Oj przykro mi ze z M sie nie uklada
Moze wpadniesz do mnie na klachy Oliwka juz zdrowa Wez Maksia i wpadaj o kazdej poze :-)

No chcialabym sie poopiekowac jakims innym dzieckiem i zarazem sie Oliwka zajmowac Moze sie za czyms takim rozejze Dam ogloszenie i sie zobaczy Ja tez dawalam kilka razy Oliwke do dziewczyny z dzieckiem bo wlasnie o to mi chodzilo aby Oliwka miala towarzystwo :-)

reklama
As kochana ty jak zawsze w biegu:-D:-D:-Dwieczorkiem poczytam na necie o tej diecie orkiszowej a póki co tran jej zakupiłam:baffled:
Kerna my chcemy 4 dziecko oj chcemy ale najpierw wygrana w totka duży dom pod miastem mieszkania dla dzieci wczasy w ciepłych krajach i tam w hotelowym apartsmencie.....;-);-);-):-D:-D:-D:-D
ja obiadzio mam prawie gotowy teraz zaczynam prasować:confused::confused::confused:
a przyszły do mnie paczki z allegro mój ukochany zestaw musk oil no 6 no pchnie jak zawsze bajecznie:tak: i drugi stanik jest boski a mój biust wygląda w nim jak po operacji plastycznej:-D:-D:-D:-D
dobra zawiatam jak wyprasuje:tak:
a Wiki jak ja bym chciała zeby ktoś za mnie rachunki płacił............:tak:

Do góry