reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
joasia no to niezły rozmiarek...hihi Ale niekoniecznie taka waga musi być w rzeczywistości....
Moja mała na usg wychodzi 2.100.....Filip w tych tygodniach (ok 34) wychodził mniejszy a urodził się 3.570......więc nie sugeruje się pomiarami usg aż tak bardzo...
Choć uspokoiło mnie że ma już te 2 kg...w razie wcześniejszego porodu :tak:

za wysokie ciśnienie - dostałam tabsy, jak się nie unormuje to będzie mnie kładł:-( kurde z jednych tabsów wychodzę, w jedne wchodzę:baffled: odstawiam dziś fenoterol ale podobno przez dwa tygodnie jeszcze nie urodzę:baffled::tak::-D no i dostałam mega dietę - warzywa lekkie zupy i owoce:szok::szok::szok: bo cukier wciąż mam za wysoki:-(
ale ogólnie wszystko super: mały waży 3200g:szok:

rozwarcie (1,5cm) nie minęło, nie rozszerzyło się, ale nie jest źle bo nie ma czegoś takieg:tak:o jak rozwarcie kanału wewnętrznego:confused:

dzisiaj odstawiamy fenoterol ale lekarz zapewnił że przez 2 tygodnie nie powinnam urodzić... hmmm mam nadzieję, że wie co mówi, najwyżej będzie mi łóżeczko skręcał:-D ostateczny potwierdzony termin to ten od listopada - 28 stycznia:tak:

wizyta 27 stycznia:tak:

mój mały nadal się pnie z wagą, teraz ma 3200:szok: lekarz mówił że będzie miał od 3,5 do 4kg ale mam się nie nastawiać na 3,5...:shocked2: mąż się cieszy a ja mam nadzieję, że jednak będzie w okolicach 3,5kg :sorry2:

za wysokie ciśnienie - dostałam tabsy, jak się nie unormuje to będzie mnie kładł:-( kurde z jednych tabsów wychodzę, w jedne wchodzę:baffled: odstawiam dziś fenoterol ale podobno przez dwa tygodnie jeszcze nie urodzę:baffled::tak::-D no i dostałam mega dietę - warzywa lekkie zupy i owoce:szok::szok::szok: bo cukier wciąż mam za wysoki:-(
ale ogólnie wszystko super: mały waży 3200g:szok:

rozwarcie (1,5cm) nie minęło, nie rozszerzyło się, ale nie jest źle bo nie ma czegoś takieg:tak:o jak rozwarcie kanału wewnętrznego:confused:

dzisiaj odstawiamy fenoterol ale lekarz zapewnił że przez 2 tygodnie nie powinnam urodzić... hmmm mam nadzieję, że wie co mówi, najwyżej będzie mi łóżeczko skręcał:-D ostateczny potwierdzony termin to ten od listopada - 28 stycznia:tak:

wizyta 27 stycznia:tak:

Tygrynko w pierwszej ciązy fenoterol lekarz mi kazal odłozyc w połownie grudnia (termin mialam na 7 stycznia) i mowil ze do świat powinnam urodzic a urodziłam 5 stycznia takze to nigdy nic nie wiadomo jak to bedzie ale ja nie mialam w ogole rozwarcia...

Duuuuzy ten Twoj maluszek:tak::-)
Trzymam kciuki za kolejna wizyte:blink:

a ja się jutro dowiem ile przybrałam na wadze:tak:,w domu wagi nie mam,u lekarza tylko się ważę,mam nadzieję,że przytyłam ile trzeba,no bo przecież dzidzia rośnie szybko:tak:

Tygrynka to te nasze maluchy ida leb w leb :-D chyba gigantami chca byc :tak: hihi :p ja mam termin niby na 4 lutego ale zobaczymy :p bo ten od usg powiedzial ze mlody dopiero sie szykuje do wyjscia ale kto wie jak to z tymi facetami jest :-D

Tygrynko w pierwszej ciązy fenoterol lekarz mi kazal odłozyc w połownie grudnia (termin mialam na 7 stycznia) i mowil ze do świat powinnam urodzic a urodziłam 5 stycznia takze to nigdy nic nie wiadomo jak to bedzie ale ja nie mialam w ogole rozwarcia...
Duuuuzy ten Twoj maluszek:tak::-)
Trzymam kciuki za kolejna wizyte:blink:

ooo Twoja historia z fenkiem baaardzo mnie pociesza:tak:bo co najmniej te 2 tyg chciałabym jeszcze pochodzić w dwupaku, muszę pozamykac wszystkie sprawy inaczej będzie mały sajgonik;-)

Tygrynka to te nasze maluchy ida leb w leb :-D chyba gigantami chca byc :tak: hihi :p ja mam termin niby na 4 lutego ale zobaczymy :p bo ten od usg powiedzial ze mlody dopiero sie szykuje do wyjscia ale kto wie jak to z tymi facetami jest :-D

hehe no fakt, ale jak dla mnie mój moze spokojnie jakieś 400g przybrać, nie więcej.. troche boję się porodu dużego dziecka:sorry2:

reklama
Jeju dziewczyny jakie wielkoludy !! Ja niedawno się cieszyłam że Miluśka ma 1000 gramów a Wy teraz piszecie o 3 kilogramach :szok: No i swoją drogą ciekawa jestem której się "sprawdzi" waga przy porodzie. Jak dla mnie waga będzie trafiona jak będzie +/- 200 gramów, bo 500 gramów to już ogromna różnica :tak:

Do góry