ej to moj jakis gigantwazy juz 3250 g
![]()
Wow, to za 4 tygodnie będzie już coś koło 4kg

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ej to moj jakis gigantwazy juz 3250 g
![]()
za wysokie ciśnienie - dostałam tabsy, jak się nie unormuje to będzie mnie kładł:-( kurde z jednych tabsów wychodzę, w jedne wchodzęodstawiam dziś fenoterol ale podobno przez dwa tygodnie jeszcze nie urodzę
no i dostałam mega dietę - warzywa lekkie zupy i owoce
bo cukier wciąż mam za wysoki:-(
ale ogólnie wszystko super: mały waży 3200g
rozwarcie (1,5cm) nie minęło, nie rozszerzyło się, ale nie jest źle bo nie ma czegoś takiego jak rozwarcie kanału wewnętrznego
![]()
dzisiaj odstawiamy fenoterol ale lekarz zapewnił że przez 2 tygodnie nie powinnam urodzić... hmmm mam nadzieję, że wie co mówi, najwyżej będzie mi łóżeczko skręcałostateczny potwierdzony termin to ten od listopada - 28 stycznia
wizyta 27 stycznia![]()
Tygrynko w pierwszej ciązy fenoterol lekarz mi kazal odłozyc w połownie grudnia (termin mialam na 7 stycznia) i mowil ze do świat powinnam urodzic a urodziłam 5 stycznia takze to nigdy nic nie wiadomo jak to bedzie ale ja nie mialam w ogole rozwarcia...
Duuuuzy ten Twoj maluszek:-)
Trzymam kciuki za kolejna wizyte![]()
Tygrynka to te nasze maluchy ida leb w lebchyba gigantami chca byc
hihi
ja mam termin niby na 4 lutego ale zobaczymy
bo ten od usg powiedzial ze mlody dopiero sie szykuje do wyjscia ale kto wie jak to z tymi facetami jest
![]()