reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i nie mogę poczytać, :dry: moje dziecko zmusza mnie do wyciskania ciastolinowych figurek :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
No więc tylko się witam! :-)
U nas OK. Na nóżkach już od 6.30, więc mam nadzieję, że Piotruś jednak zdecyduje się dziś na drzemkę, a wtedy na pewno zajrzę do was z kawusią! :tak:
A na razie miłego dnia wszystkim życzę! :-)

reklama
co za franca :no:

A książka poleci do ciebie za 5 zł.:tak:+ koszty przesyłki.:sorry2:

super.:tak:;-)

Wyprawiłam starszyznę do szkoły, Amelia powoli tuli się do kocyka więc mam chwilkę.:tak:
Jak dobrze bylo kiedy mala leżała.:tak:Teraz kiedy chodzi oczy trzeba mieć dookoła głowy.:dry:
kochana pisz ile koszt przesyłki i jak ci kase przysłac na konto przekazem dane znajde kochana w rowie w namiarach?????
Anabubka wiem trzepać można ............dywany;-):-)
a mnie z bb wywaliło i co się chciałam zalogowac to mi sie pokazywały dziwne komunikaty:szok:pierwszy raz miałam coś takiego:szok:
Kerna u ciebie 5 tydzień:tak::tak::tak::tak:
Justa jak tam kopenhaska trzymasz się????

MALINKA gdzie mam dokladnie na bb wpisac moje ogloszenie ze zajme sie dzieckiem
U GORY NA FORUM sa ogloszenia ale to chyba nie te oglszenia????/
Ja ciemna masa jestem

Ide tez stworzyc jakies sniadanko Kurcze nie mam pomyslu co dawac Oli na sniadanie

Po sniadaniu ide z nia na spacer wozkiem I umowilam sie na dworze na chwile z kolezanka Mialam do niej isc ale u niej 2 dzieci plus maz chorzy wiec wole tam nie lazic

Ogladam DDTVN

Malina a jak fotki dla mnie?produkuja sie?:-D:-D:-D:-p:-p:-p

parnie z suszarki sprztanleam.posciel wynioslam namroz co by roztocza utluc troche:tak::tak::tak:
dzis na obiad-wczorajsza fasolowa i nie wiem czy cos jeszcze,nie chce mi sie :baffled:
nie wiem o ktorej ten moj glodomor z pracy wroci

kochana pisz ile koszt przesyłki i jak ci kase przysłac na konto przekazem dane znajde kochana w rowie w namiarach?????
Anabubka wiem trzepać można ............dywany;-):-)
a mnie z bb wywaliło i co się chciałam zalogowac to mi sie pokazywały dziwne komunikaty:szok:pierwszy raz miałam coś takiego:szok:
Kerna u ciebie 5 tydzień:tak::tak::tak::tak:
Justa jak tam kopenhaska trzymasz się????

Napisze ci co i jak na PW :tak:jak dowiem się ile przesyłka.:baffled:
Kopenhaska? Baa... ja wręcz fruwam , taka lekka jestem.:-D:-D:-D
Trzymam, trzymam. Już prawie końcówka a ja nie czuję się jakbym na jakiejś diecie była.:tak::-D

Dziewczyny jak wysłać książkę- paczką , czy listem :confused: i ile za przesyłkę?:confused: Paczka do 1 kg. priorytet aż 11 zł.:szok: A listem poleconym jakimś sie da?:confused:

Justa możesz w koperte babelkową i poleconym ja piżamę tak teraz odsyłałam i z kopertą coś koło 8 zł płaciłam:tak:
Anabubka mówię wczoraj do Pietruszki a gdzie fotki wózka dla Anabubki a on"no wiesz kochanie ja nie moge tak od ręki bo ci by zazdrościły takiego idała no wiesz niech myslą że ja to typowy facet":-Djak by co najmniej było inaczej on ideał błahahahah:-D:-D:-D:-D:-D
Dorotka masz dział ogłoszenia i tam albo masz forum regionalne nie wiem u was śląsk??i tam dajesz ogłoszeni tworzysz wątek zaopiekuję sie dzieckiem i piszesz ja to kiedys napisałam na ogólnym i był odzew:tak::tak::tak::tak:

Malina 5ty,5ty:tak::tak: Naczynia pomyłam, zaraz za śniadanie się biorę i pewnie na spacer koło domu pójde a nie chce mi sie...takie mi zimno ostatnio że pod kocami siedze:szok::szok::szok: Michał chce sie bawić z mamą więc spadam:baffled:

reklama
Siedzi Julina i pyta "mamo telewizja ogłupia?"
ja no tak kochanie:tak:
Julina a to już wiem.....
ja a co wiesz???
Julina no ty dość dużo oglądasz co nie............
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mi dziecko coś zasugerowało zem głupia czy cuś:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D
ale żeby było śmieszniej to ja tylko ogladam DDTVN a potem tv wyłączam:szok::szok::szok:

Do góry