reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A z tymi rachunkami to jest tak ; pewnie mnie wysmiejecie ale ja dostałam od mojich rodziców krowe a ze tesciowie też jedną maja no to ok i oni koło tego chodzą a moja tesciowa oddaje mleko i za to ma kase i my od tej naszej krowy mleka kasy nie biezemy i ona ma na opłaty a troche sie uzbiera pieniążków no to tak jak bysmy sie dokładali no i wiadomo jedzenie też kupujemy

reklama
Wiki a z czego tu sie smiać swój wkład dałaś:tak::tak::tak::tak::tak:
Moje dzieciaki przechodzą same siebie dzis w brojeniu:baffled::baffled::baffled::baffled:
A ja miałam sprzątac ale narazie nabieram do tego weny:baffled::baffled::baffled:

witam :-) ja już ogarnęlam w domu okrutnie jestem śpiąca chyba niskie ciśnienie czy co :baffled: chętnie bym sie drzemnęla ale jestem sama z Gabi jutro do pracy musze sie wyspac Wstaje codziennie albo o 6 jak mąz ma rano do pracy i go odwoże po 7 albo o 6. 30 bo tak wstaje Gaba no i dzieci do szkoły a ja jestem śpioch :-D mam nadzieje sie na jutro wyspac dop racy Pozno chodze spac moze dlatego
Miłego dnia :-)

Siedzi Julina i pyta "mamo telewizja ogłupia?"
ja no tak kochanie:tak:
Julina a to już wiem.....
ja a co wiesz???
Julina no ty dość dużo oglądasz co nie............
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mi dziecko coś zasugerowało zem głupia czy cuś:baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D
ale żeby było śmieszniej to ja tylko ogladam DDTVN a potem tv wyłączam:szok::szok::szok:
oooo nie daleko pada jabłko:-D Też wygadana babka:tak:

pewnie nie slyszalyscie-w niedziele w Kotuniu,niedlako Mrozow pociag zabil 29letnia dziewczyne.ponoc szla torami.chciala sie zabic i sie zabila.okazalo sie ze ja znalam:-(chodzila kupe lat z moim znajomym od nas:-:)-:)-(

Tygodnik Siedlecki

jej profil Logowanie do nasza-klasa.pl
tragedia....nie mało takich niestety:-(
Ja z doskoku. co zasiądę to mały wymyśla zabawy....heh

Witam! ja nachwilke musiałam zajrzeć. Idę Zuze szykować do psychologa. Mróz -14 stopni:szok::baffled: Mam nadzieje że autko zapali:zawstydzona/y:

a to moja fryzurka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Super! Pasuje Ci:-):-)

Malinka ja tak zgwalcilam ze spi smacznie :))

Agnes super wloski:tak:

Kerna, Dorota ja to na moja mame zawsze moge liczyc nawet sama zaproponowala zebysmy z B poszli na sylwka a ona z Lali zostanie.Moja mam to taka moja kumpela

Mamita a co to za koperty?

Dorota a swoja droga nie ma Cie ktos ze znajomych podrzucic?Samochodem szybciej a z dojazdem do Gorzyc to chyba nieciekawie w niedziele

Koperty adresuje do potencjalnych darczńców i wysyłam apele z prośba o wpłaty ;-)

A to na poprawę humoru:-):-)

:-D:-D:-D

Anakonda tak wydałam ale w głowie:-D:-D:-D
Anabubka ja radzę sobie bo Julina chora i siedzimy w domku:-D:-D
Dorota jedź takie oderwanie sie od wszystkiego bardzo pomaga:tak::tak:
Witam laski:happy2:
my od 6.10 na nogach:tak:
nocka bez ani jednej pobudki więc fajna tylko krótka:-p
słuchajcie nie napisałam wam wczoraj o pomysłowości moich dzieci:baffled:wczoraj była listonoszka przyniosła mi te przesyłki z allegro i smiała sie ja pomyslałam no ma kobitka dobry humor to się smieje:cool2:poszliśmy na sanki wracamy do domu a Pietruszka się smieje jak diabli patrzę a u nas nad domofonem kartka (uwaga pisownia oryginalna)PRZOSZEM DZWONIĆ KRUTKO BO ANTEK ŚPI ALBO PRÓBUJE SPAĆ!!!
ja tego nie widziałam wcześniej pytam sie kto to napisał i nakleił a moje dzieci no my:-D:-D:-D:-Dja kiedyś z nimi oszaleję :-D:-Dzostawiliśmy to na pamiątkę kiedys jak będą na swoje dzieci narzekać to im pokażę jacy oni byli:-p:-):-):-)

:-D:-D:-DChociaż wesoło masz.:-D

Justa pewnie ze sie da.wsadzasz w babelkwoa koperte i wysylasz jako polecony.jak ciezsza ksiazka to jakies grosze doplacisz za wage atak polecony ok.5zl plus koperta:tak:

pewnie nie slyszalyscie-w niedziele w Kotuniu,niedlako Mrozow pociag zabil 29letnia dziewczyne.ponoc szla torami.chciala sie zabic i sie zabila.okazalo sie ze ja znalam:-(chodzila kupe lat z moim znajomym od nas:-:)-:)-(

Tygodnik Siedlecki

jej profil Logowanie do nasza-klasa.pl

:szok::szok::szok:Szok normaqlnie. :szok:

Obiad w locie zrobiłam -dzisiaj spaghetti:-)

reklama
Do góry