reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
wczoraj uslyszalam od lekarki ze koperkowa powoduje wzdecia i nie podawac.. olalam to bo musze jakos oszukac tego mojego glodomora;-)
to mnie pocieszylas nie ma co :baffled::baffled::baffled:
teraz to ja juz na pewno wyladuje w wariatkowie
badz tu madra i pisz wiersze
wyczytalam gdzies ze mozna podac dziecku wode przegowowana, wiec mysle ze nie zaszkodzi a moze pomoze, teraz malutki tak sie zmeczyl ze zasnal wiec poczekam az sie obudzi i zobaczymy co dalej

jak bedzie mnie dalej bolec to poprostu pojade do szpitala tam przynajmniej moge liczyc na usg.a z tymi lekarzami to nie wiem jak to jest ale mialysmy wizyte u innego niz jestesmy zapisane. moze poprostu ktory jest wolny ten przyjmuje

wyczytalam gdzies ze mozna podac dziecku wode przegowowana, wiec mysle ze nie zaszkodzi a moze pomoze, teraz malutki tak sie zmeczyl ze zasnal wiec poczekam az sie obudzi i zobaczymy co dalej

wybacz:zawstydzona/y: to tylko dowod ze co lekarz to opinia i troche trzeba na swoj rozum..podaj mu ta herbatke moze mu ulzy:tak:

moze czopka mu dasz?

moze czopka mu dasz?
teraz dalam 30ml wody i przysnal, jeszcze przed podaniem wymasowalam mu brzuszek z oliwka i pomeczylam nozku, to mi popuszczal baczki smierdzace, maz kupi mi w aptece czopki i herbatke dla niego, ale jak cos to sprobuje to jutro bo na dzisiaj to troche bedzie za duzo. teraz udalo mu sie przysnac na brzuszku i masuje go po pleckach w okolicach brzuszka

miriam to sie wam posypało wszystko na raz no i naprawde szczescie ze mezowi sie nic nie stalo, a za dzieciatko trzymam mocno kciuki.

U nas dzien placzliwy strasznie:-( i caly czas przy cycu, od soboty nie ma kupki i to chyba ten powod, rece opadaja
Etna u mnie ostatnio zrobił w niedzielę i dopiero dziś ogromniastą:-D
Nie zauwazylam zeby go brzuszek czy żeby się prężył.Widocznie ten typ tak ma.
A z pieluchy leciało że hej, ja ubabrana cała a mały uśmiech na twarzy:-D

wczoraj uslyszalam od lekarki ze koperkowa powoduje wzdecia i nie podawac.. olalam to bo musze jakos oszukac tego mojego glodomora;-)

U nas bez lekarza ten fakt się sprawdził. Oliwka pije rumiankową.
No i bidulka przeziębiona jest - zaraziła się od starszego brata. Ma katar i kaszle. Na szczęscie oskrzela czyste. Ale ma chrypkę i strasznie marudna. I w takim stanie musieliśmy jechac dziś na usg bioderek - wszystko ok.

reklama
Cleo ile ja bym dala za taka kupe ......

brzuszek puscil, maly zaowolony wcina gryzaczek, ale kupki jeszcze nie robil. Czekamy dalej

Do góry