Moja GP na koper kręciła nosem ale w końcu stwierdziła że OK, tylko rumianek kazała odstawić tak wiec nei tylko co kraj to obyczaj ale i co człowiek to inne podejście ...![]()
zwariowac mozna

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Moja GP na koper kręciła nosem ale w końcu stwierdziła że OK, tylko rumianek kazała odstawić tak wiec nei tylko co kraj to obyczaj ale i co człowiek to inne podejście ...![]()

koperkowa pije sama, moze czas podac dziecku![]()
to mnie pocieszylas nie ma cowczoraj uslyszalam od lekarki ze koperkowa powoduje wzdecia i nie podawac.. olalam to bo musze jakos oszukac tego mojego glodomora;-)

to mnie pocieszylas nie ma co
teraz to ja juz na pewno wyladuje w wariatkowie
badz tu madra i pisz wiersze
wyczytalam gdzies ze mozna podac dziecku wode przegowowana, wiec mysle ze nie zaszkodzi a moze pomoze, teraz malutki tak sie zmeczyl ze zasnal wiec poczekam az sie obudzi i zobaczymy co dalej
to tylko dowod ze co lekarz to opinia i troche trzeba na swoj rozum..podaj mu ta herbatke moze mu ulzy
to mnie pocieszylas nie ma co
teraz to ja juz na pewno wyladuje w wariatkowie
badz tu madra i pisz wiersze
wyczytalam gdzies ze mozna podac dziecku wode przegowowana, wiec mysle ze nie zaszkodzi a moze pomoze, teraz malutki tak sie zmeczyl ze zasnal wiec poczekam az sie obudzi i zobaczymy co dalej
teraz dalam 30ml wody i przysnal, jeszcze przed podaniem wymasowalam mu brzuszek z oliwka i pomeczylam nozku, to mi popuszczal baczki smierdzace, maz kupi mi w aptece czopki i herbatke dla niego, ale jak cos to sprobuje to jutro bo na dzisiaj to troche bedzie za duzo. teraz udalo mu sie przysnac na brzuszku i masuje go po pleckach w okolicach brzuszkamoze czopka mu dasz?
Etna u mnie ostatnio zrobił w niedzielę i dopiero dziś ogromniastąmiriam to sie wam posypało wszystko na raz no i naprawde szczescie ze mezowi sie nic nie stalo, a za dzieciatko trzymam mocno kciuki.
U nas dzien placzliwy strasznie:-( i caly czas przy cycu, od soboty nie ma kupki i to chyba ten powod, rece opadaja

wczoraj uslyszalam od lekarki ze koperkowa powoduje wzdecia i nie podawac.. olalam to bo musze jakos oszukac tego mojego glodomora;-)