Natalineczka555
kocham kochać :)
a mnie nikt nie widzi 

zasłużyłam sobie a co ;-)

zasłużyłam sobie a co ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no czytałam tylko raz, więc mogę cos pokręcić. Ale wychodzi na to, że to jest choroba gdzie jest problem z chromosomami. Czyli albo brakuje chromosomu X albo jest ich więcej niż trzeba A ten składa sie na nasz materiał genetyczny. Objawami tej choroby jest częscowie wykształcenie organów płciowych, niski wzrost, krótkie palce, coś tam z sutkami , krótka klatka piersiowa. Ale o twarzy nic nei pisze....![]()
witam was dziewoje moje, oto ja we wlasnej osobie
mam taką skromną nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie
mysle ze zaczne do was czesciej wpadac, tak mi jakos bez was pusto, sorki ze nie nadrobie ale naliczylam 50 str po 40 pozstów
to az tyle mnie nie bylo
u nas wszystko w porządku, a nawet lepiej niz w porządku, no i zostałam wreszcie ciocią![]()
NABUBKA wyczytalam ze zwolnienie szybkosci wzrostu mozna juz okreslic w wieku 18 miesiecy Wiec u nas za 3,5 miesiaca
O tym skroceniu nozek konczyn dolnych to pisze mi na wypisie ze szpitala Tylko ja nie widze aby ona miala cos skrocone
Anabubka Z TEGO co znasz Oliwka ito to tobie sie wydaje ze moze to miec ?Tylko szczerze??//
Moze to dziwnie zabrzmi ale ja sie tez szykuje ze Oliwka ma zespol turnera Wole sie nastawic ze jest chora Bo jak sie pozniej to na serio okaze to sie moge zalamac a tak o psychicznie wie przygoowuje Wiecie o co mi chodzi?????
Ide czytac dalej
to może i lepiej...bo jak sie tak człowiek naczyta to.....zreszta nie wklajalam wszytskiego
no faktycznie podobnai jest zdrowa!!! Widzisz Dorota?? Będzie ok
![]()
do oliwkai pasuje jeszcze podwyzszenie LH I FSH
Poduszeczkowte stopy ,wysokie gotyckie podniebienie,wada zgryzu,puklerzowata klatka piersiowa ANABUBKA ja caly czas o tym mysle i juz dostaje do glowy bo wolalabym sie dowiedziec na czym stoje
Mozecie poszukac linku czy turnet nadaje sie do orzeczenia o niepelnosprawnosci??????/
Pozniej was poczytam Oliwka marudzi
to jak wrócisz to napisz ile co i jak bo też mam ochotęzmiana tematu-robilam wczoraj plcki ziemniaczane i dodalam 2 lyzki kaszy manny.i faktycznie sa bardziej chrupiace![]()
a ja widze nowe suwaczki, no gratuluje, ja poki co jestem na etapie starań, ale od wczoraj nie mam @ wiec może, ale nie nakrecam sie zeby nie zapeszac;-);-);-)to jak wrócisz to napisz ile co i jak bo też mam ochotę![]()