reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
plastelinka5 jak mogę wyrazic moje zdanie,to ja również Kaja,albo Zosieńka,Anastazję bym sobie odpuściła.:tak:Ale to tylko moje zdanie,a decyzja jest Twoja:-).

podobno się zakrywa całą przestrzeń fotelika pieluszką tetrową na przejście do samochodu - przepuszcza powietrze, więc maluch się nie poddusi, a będzie osłonięty od wiatru... jak wychodziłam ze szpitala w listopadzie (było dosyć ciepło jak na tamtą porę) to faktycznie wszystkie foteliki były tak przykryte (co mnie lekko wkurzyło bo chciałam zajrzeć i podejrzeć dzieciaczki:-D)

Oj, ciekawska z Ciebie Bestyjka, ciekawska :-D:-D:-D

Mój Michał to też Misiu,Misiek,Misiałek, Michael -"Majkel" Mike-"Majk" Michaił wszystko wchodzi w gre :) U mnie nadal brak imienia. Myslimy nad Zosia,Kają,Anastazją

Kajusia śliczne imię :-)
Na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała dłużej ;-)

Tygrysku nie przejmuj się. Imię samo przyjdzie z czasem.
Pamiętaj, że nic na siłę :-)

joasia89- nie bierz do siebie tak do konca opinii gina ze lada moment urodzisz i ze daje ci tydzien......ja w pierwszej ciązy mialam rozwarcie na 2cm od 7 miesiaca i mowil mi ze nie donosze...tymczasem urodzilam dzien przed terminem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz tez ma juz na 2cm i szyjkę na maxa miękką a jednak nadal człapie!!!!!!!!

A ja się smaruję balsamami tylko na brzuszku:zawstydzona/y:
Bo stwierdziłam, że na tyłku i udach i tak już mam z okresy dorastania, to 2 czy 5 więcej nie zrobi mi różnicy.
A tu niespodzianka, bo nie wyszedł mi do tej pory żaden nowy :tak: Może to zasługa tego, że wszystko poszło mi w brzuszek i prawie wcale nie przytyłam? :confused:

ja jeszcze tego spiworka nie mam,bo ten,który mam jest duży dość,tak na 3miesięczne dziecko,ktos mi podpowiadał,że nie ma co kupowac malutkiego,bo dziecko wyrasta szybko,no ale nie będę przeciez topiła dziecka w takim dużym,może być troszkę większy,ale bez przesady.Tak samo jest z tymi śpioszkami i kaftanikiem,kupuje się rozmiar 56,a wygląda jak ze 74,trzeba zwracać uwagę,bo dzidziuś jest naprawde bardzo maleńki na początku i po co zaginać rękawki,a śpioszki żeby wisiały i zeby się zaplątywały w te nogawki,a że szybko rośnie-cóż,równie dobrze by wszystko za duże mu kupowac,bo rośnie-to bez sensu. Wózek mam już jakiś czas w domku kupiłam mało używany w bardzo dobrym stanie,w kolorze niebiesko-popielatym,na duzych kołach z takimi grubszymi oponami-nawet bieżnikowane są he he,jak terenówka:-D,myślę,ze będę zadowolona z niego,bo ma miękkie zawieszenie,jest dobrze zamortyzowany-ntzn.nie jest sztywny,ale taki miekki,tak więc dziecko nie będzie odczuwało wstrząsów,bo w tych sztywnych to każdy wstrząs się przenosi na dziecko.Czasem jak się ma okazję,to warto odkupic od kogoś wózek,bo okazuje się,że niczym się nie rózni od tych nowych w sklepie,a jest duuużo tańszy.:tak:

reklama
Do góry