ANTYLOPKA dzieki ze jako jedna z niewielu niemasz nic przeciw lataniu ja wiem ze jesli zajde to polece tylko jesli wszystko bedzie ok ale musze przyznac ze bardzo bym chciala leciec bo to by byla 1 super wakacje i to za darmo bo mama wszystko oplaci bo nas niestety na zadne wakacje niestac:-( a po za tym wkkoncu zobaczylabym sie z mama po 10 latach a to bardzo duzo dla mnie znaczy bo inna okazja moze sie trafic dopiero za kilka lat:-( ale jesli bylby jakis cien watpliwosci ze cos moze byc nie tak albo cos by bylo nie tak z wynikami to napoewno zrezygnuje wkoncu niejestem szalona zeby ryzykowac...
reklama
wiatam na chwile i zaraz zmykam....
u mnie wsio bez zmian.... dzis ostatnia tabletka clo wzieta i wyczekuje owu i bede sobie pomalu dzialac....
chybza zaczynam pomalu sie wyluzowywac i nie myslec tyle....
no to jutra,
olcia - gratulacje!
u mnie wsio bez zmian.... dzis ostatnia tabletka clo wzieta i wyczekuje owu i bede sobie pomalu dzialac....
chybza zaczynam pomalu sie wyluzowywac i nie myslec tyle....
no to jutra,
olcia - gratulacje!
dobranoc kobietki ide spac padnieta jestem i zab zaczyna mnie bolec i to teraz kiedy podejzewam ciaze i niemoge wziac nic przeciwbolowego
obym szybko zasnela co niebede go czula...pa kobietki jak rano zasiade na babyboom to pewnie znow bede miala sporo do nadrobienia
obym szybko zasnela co niebede go czula...pa kobietki jak rano zasiade na babyboom to pewnie znow bede miala sporo do nadrobienia
R
RiSiA
Gość
Oj widze ze dzis jakoś pustkami wiejeale nie ma sie co dziwic,w koncu sobota
![]()
piątek

reklama
R
RiSiA
Gość
O kurka faktycznie- a ja cały dzien przekonana byłam ze sobota![]()

to nie dobrze
skracac sobie weekend, ja teraz jak na l4 jestem to w ogole sie nie łapie który jest dzien
Podziel się: