reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Mnie podczas ciąży nie wyskoczyły nigdzie rozstępy, ale za to mam nieco "pamiątek" na biodrach po okresie dojrzewania. A ciążą zaowocowała w I trymestrze pajączkami na nogach (plus na początku plaga siniaków :wściekła/y: - teraz już się te wstrętne kleksy nie pojawiają).

reklama
Oczywiscie sie denerwuje i zastanawiam skad taka mala waga dziecka :( mam nadzieje ze to jesdnak blad badania. Pociesza mnie to ze sam lekarz kwestionuje badanie. Moze znacie przypadki duzych pomylek w USG?
Mój synek na usg wychodził 2.900 w dzień porodu rano..a wieczorem urodził się z waga 3.570 więc spokojnie...pomyłki się zdarzają....
Waga jest mierzona po kościach jeśli się nie mylę...więc wystarczy że maluszek jest drobnej kostki i już wychodzi drobinka...Nie martw się....
Najważniejsze ze inne parametry są ok...
U nas tez był strach i dodatkowe badania...w końcu stwierdzili że taka jego uroda..a on i tak się urodził dużo większy :tak::tak::tak:
Powodzenia!

Przede wszystkim wszystkim rozpakowanym mamusiom baaaardzo gratuluję.... ja już nie mogę doczekac się swojej perełki....
dbajcie o swoje dzieciaczki i o siebie kochane.

Oj z tymi imionami....:sorry2:
My tez myślimy o Anastazji....podoba mi się zdrobnienie Nastka, Nastusia....:tak:
Ale też do końca przekonana nie jestem....wczoraj w wannie nagle do brzuszka powiedziałam Nadia- tak jak miał mieć Filip na imię...hihi Aż się sama zdziwiłam...:blink:
No i chyba ostatecznie wybierzemy już po porodzie...:tak:

Choć ja szczerze najchętniej chyba wybrałabym Michalinkę....ale mąż i kilka osób z rodzinki się krzywi...:dry:

widzisz tymi na piersiach już się nie przejmujesz a więc i tymi na brzuchu przestaniesz:tak: ja na swoje nie reaguje bo.. dopóki nie stanę przed lustrem to ich nie widzę:-D nie martw się, wszystkie zblakną i będą niewidoczne!! tylko szkoda że Cię boli:-( widzisz my kompletnie na odwrót się rozstąpiłyśmy - ja najpierw na bokach potem na brzuchu, Ty najpierw na brzuchu, potem na biodrach... taka nasza uroda widać... czy jest tu w ogóle jakaś dziewczyna która nie ma kompletnie ani jednego rozstępa??:baffled:

i tylko na jednym kolanie masz?? to faktycznie szczyt;-)a smarujesz się czymś??

mi jak dotąd nie wyskoczył żaden cwany rozstęp - a przytyłam 14 kilo:p tylko ostatnio mam problem z baaaardzo suchą skórą..... i smaruje się balsamem nawet po 4 razy na dzień bo zwariowac idzie......

Aga ogromne gratulacje :-D
congrats-babyfeet.jpg

reklama
mi niedawno pojawił się jeden mały nad pepkiem..wiec raczej tego widac nie będzie...smaruje sie cały czas kremami bo swedzi mnie brzuchol straaaaaaaaasznie:baffled::baffled::baffled:

Do góry