reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Mnie podczas ciąży nie wyskoczyły nigdzie rozstępy, ale za to mam nieco "pamiątek" na biodrach po okresie dojrzewania. A ciążą zaowocowała w I trymestrze pajączkami na nogach (plus na początku plaga siniaków :wściekła/y: - teraz już się te wstrętne kleksy nie pojawiają).

mi jak dotąd nie wyskoczył żaden cwany rozstęp - a przytyłam 14 kilo:p tylko ostatnio mam problem z baaaardzo suchą skórą..... i smaruje się balsamem nawet po 4 razy na dzień bo zwariowac idzie......

to ylko pozazdrościć dziewczyny i trzymać kciuki żeby do samego końca się taki stan utrzymał:tak: tylko szkoda że niektóre mają jakieś inne problemy - sucha skóra, pajączki... kurde zawsze coś musi być, jakby naturze nie było dość, że i tak jako kobiety mamy "przesrane":-p:no:

My tez myślimy o Anastazji....podoba mi się zdrobnienie Nastka, Nastusia....:tak:Ale też do końca przekonana nie jestem....wczoraj w wannie nagle do brzuszka powiedziałam Nadia- tak jak miał mieć Filip na imię...hihi Aż się sama zdziwiłam...:blink:
Choć ja szczerze najchętniej chyba wybrałabym Michalinkę....ale mąż i kilka osób z rodzinki się krzywi...:dry:

zdrobnienie Nastka jest super!:tak: Nadia i Michalina - wg mnie bardzo ładne imiona:tak:

to ja z moimi 21/22kg przestałam być w normie:baffled: "pocieszają" mnie jeszcze cukry.. w sensie że źle że je mam ale to przez nie mam wszystko rozregulowane że o zatrzymanej wodzie nie wspomnę...

nie przejmuj się. Żona mojego kuzyna przytyła ponad 20 a teraz szczupła i wiotka. A te normy to lekarze sobie co parę lat zmieniają. Nie ma normy i tyle. Jedna przytyje 5 kg i nie zrzuci do końca życia a druga 30 i wszystko spali podczas karmienia.

reklama
Do góry