monikasia
Fanka BB :)
Racja, dobry pomyslA ja w tej ciąży mam zamiar wykorzystać miłość zamiast oxy. Nie chcę znowu rodzić po terminieto mnie za dużo kosztuje więc sprubuję natury do przyspieszenia porodu, w końcu już mi wolno
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Racja, dobry pomyslA ja w tej ciąży mam zamiar wykorzystać miłość zamiast oxy. Nie chcę znowu rodzić po terminieto mnie za dużo kosztuje więc sprubuję natury do przyspieszenia porodu, w końcu już mi wolno
![]()
Mnie podczas ciąży nie wyskoczyły nigdzie rozstępy, ale za to mam nieco "pamiątek" na biodrach po okresie dojrzewania. A ciążą zaowocowała w I trymestrze pajączkami na nogach (plus na początku plaga siniaków- teraz już się te wstrętne kleksy nie pojawiają).
mi jak dotąd nie wyskoczył żaden cwany rozstęp - a przytyłam 14 kilotylko ostatnio mam problem z baaaardzo suchą skórą..... i smaruje się balsamem nawet po 4 razy na dzień bo zwariowac idzie......
Ja ogolnie przytylam 16 kg i moja ginka powiedziala, ze wszystko ponizej 20 kg jest w normie![]()
My tez myślimy o Anastazji....podoba mi się zdrobnienie Nastka, Nastusia....Ale też do końca przekonana nie jestem....wczoraj w wannie nagle do brzuszka powiedziałam Nadia- tak jak miał mieć Filip na imię...hihi Aż się sama zdziwiłam...
Choć ja szczerze najchętniej chyba wybrałabym Michalinkę....ale mąż i kilka osób z rodzinki się krzywi...![]()
zawsze można się popieścić Tygri![]()
Taaak, ale potem chce sie wiecej![]()
to ja z moimi 21/22kg przestałam być w normie"pocieszają" mnie jeszcze cukry.. w sensie że źle że je mam ale to przez nie mam wszystko rozregulowane że o zatrzymanej wodzie nie wspomnę...
jakby naturze nie było dość, że i tak jako kobiety mamy "przesrane"![]()
hmm ale my chyba o czym innym mówimy - o wymazie z odbytu na paciorkowca.. czy nie??
Aninaka a to nie jest to samo co cytologia?? w sensie że jak miałam w ciąży cytologię a byłby tam gronkowiec to by nie wyszło??![]()