reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Kasiu prześliczne buciki i bardzo eleganckie:-)

Rozalko fajniusie i wygodne zestawy kupiłaś dla Kubusia:tak:

Tyciu ale atrakcyjne ceny, pochwal się co tam udało Ci się zakupić;-)

Ja przed wylotem do PL będę musiała Vickowi kupić trochę wiosenno-letnich rzeczy;-)
Na razie kupiłam mu kurtkę, żeby miał w czym biegać po podwórku u babci:
H&M świetna CIEPŁA KURTKA trendy synek 110 (878988091) - Aukcje internetowe Allegro (mam tylko nadzieję, że nie będzie zbyt duża;-), choć kiedyś widziałam taką w H&M i bardzo mi się podobała)
I przy okazji coś dla Olivera, bo u tego samego sprzedawcy;-)
ZESTAW C&A Lindex 80 TRENDY syn Mickey Disney (876964587) - Aukcje internetowe Allegro

Muszę się jeszcze rozejrzeć po Allegro, bo nie chce mi się wszystkiego stąd wieść, a na wsi nie potrzebuje za dużo nowych rzeczy:-p

Ewcia,a moze sie spotkamy jak przyjedziesz?:happy2:
Super zakupy:tak:.Ja postaram sie zrobic zdjecia wieczorem,to pokaze porcieta:tak:

Ewcia,a moze sie spotkamy jak przyjedziesz?:happy2:
Bardzo chętnie, tylko jeszcze nie wiem jakie będę miała możliwości, bo będę zależna od swojej rodziny, a i bez męża też nie wiem jak dam sobie sama radę:sorry2: Jak już będę w PL to dam znać co i jak:tak: Jak nie tym razem to następnym, bo pewnie jeszcze nie raz będę w PL i może będzie tak, że będę miała więcej czasu wolnego, a mniej załatwiania;-)

Wolfia super ta kurteczka dla Vicka:tak: no i komplecik dla maluszka też:tak::-)
Dziękuje;-)

Ok,Ewcia:tak:
Obiecane porcięta;-):tak:

Załączniki

• IMG_7524.jpg
    IMG_7524.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_7525.jpg
    IMG_7525.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_7526.jpg
    IMG_7526.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_7527.jpg
    IMG_7527.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 36
ja jakoś nic w kappahlu nie wynalazłam i byłam złą bo też dostałam takiego smsa.

ale w C&A kupiłam dwie koszulki z długim rękawem no i 4 koszulki w smyku po 15zł za sztukę.

potrzebujemy jeszcze rajtki jakieś grube ale nic nie widziałam.
a no i kipiłam dla Szymka pierwszą w jego życiu prawdziwą grę. zasada jak w "spadających małpkach" ale nasza wersja to wiewiórka i spadające orzeczki. a zasada gry ciut inna bo kto najwięcej orzeszków uzbiera ten wygrywa" - kto chce torcik orzechowy musi zapas mieć zimowy :-D
uwielbia w to grać. tylko układanie gałęzi na drzewku zajmuje więcej czasu niż cała gra.

reklama
fajna ta kurteczka, sliczny kolorek:tak::-), tylko dla mojego smyka ten kolor odpada, mialabym kurtke do prania co drugi dzień:dry: a na wyjscia kurteczke mam, potrzebują tylko taka na codzień:tak:

Do góry