reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Super zakupy dziwczyny :tak: Oj ja tez musze rozgladnac sie za kurtkami dla Jenni a jak narazie to szukam sukienki komunijnej dla Jacki i mam duzy problem bo jest chuda jak patyczak:sorry2: ale znalazlam taka co by mi na wymiar uszyli:tak:

Irtasia ulala,jaka sukienusia.Jak dla mnie troszke za bardzo zdobiona,no ale założę sie,że każda dziewczynka o takiej marzy,(lubię prostsze i ta dziura w kształcie serca mi sie nie podoba z tyłu).Jak piszesz,że Jacki szczuplutka,to łopatki beda jej wystawać.Ale ma cudowne rękawki.:tak::tak:

Wolfia, kurtka dla Victora superancka. A komplet tez niezle sie prezentuje. Oliver bedzie w nim super wygladal.

Tyciu, udaly Ci sie zakupy. Jedne i drugie spodnie bardzo mi sie podobaja.

Karola, fajna kurtka. Kolor tez sliczny, tylko trzeba bedzie sie liczyc z czestszym praniem. (chyba;-))

Irtasiu, suknia sliczna. Rekawki zabojcze.

Irtasia ulala,jaka sukienusia.Jak dla mnie troszke za bardzo zdobiona,no ale założę sie,że każda dziewczynka o takiej marzy,(lubię prostsze i ta dziura w kształcie serca mi sie nie podoba z tyłu).Jak piszesz,że Jacki szczuplutka,to łopatki beda jej wystawać.Ale ma cudowne rękawki.:tak::tak:
Wiem ze masz racje mi sie tez podobaja skromniejsze np.
Luxus Kommunionskleid,Kommunionkleid,Kommunionskleider bei eBay.de: Kleider (endet 17.01.10 21:30:28 MEZ)
no ale wszystkie za szerokie i w ramionach i pod pachami i w pasie o dlugosci juz nie wspomne:sorry2: sprawdzalam wymiary i np. moja Jacki ma 1,29 cm a sukienka ktora jest szyta na 122 (wiadomo byla by za krotka) jest dla niej za szeroka

Irtasia sukienka jak dla panny młodej córa będzie napewno zachwycona- choć ja też należe do grona bardziej skromnej sukienki, a wogóle uważam, że tzw. alby komunijne są najfajniejszym rozwiązaniem i bardzo mi się podoba jak wszystkie dzieci wyglądają tak samo.

ciekawe jakbym miałą córeczkę czy zdanie by mi się jednak nie zmieniło.:cool2:

Wiem ze masz racje mi sie tez podobaja skromniejsze np.
Luxus Kommunionskleid,Kommunionkleid,Kommunionskleider bei eBay.de: Kleider (endet 17.01.10 21:30:28 MEZ)
no ale wszystkie za szerokie i w ramionach i pod pachami i w pasie o dlugosci juz nie wspomne:sorry2: sprawdzalam wymiary i np. moja Jacki ma 1,29 cm a sukienka ktora jest szyta na 122 (wiadomo byla by za krotka) jest dla niej za szeroka
No tak,to jest problem jak sie ma taką drobinke w domu.A ta co pokazałaś jest szyta na miarę?Bo wtedy mozna cos zmodyfikować chyba:confused:Oj trudny wybór przed toba.

He,he,tez tak sobie pomyslałam,tym bardziej,że dziewczynki lubia wyglądać jakksięzniczki z bajki.
U nas niektórzy praktykuja właśniealbę w kościele,a w domu przebieraja w jakas sukienusię.:tak:No ale to drogo wychodzi.:tak:

Irtasia sukienka jak dla panny młodej córa będzie napewno zachwycona- choć ja też należe do grona bardziej skromnej sukienki, a wogóle uważam, że tzw. alby komunijne są najfajniejszym rozwiązaniem i bardzo mi się podoba jak wszystkie dzieci wyglądają tak samo.

w moim kosciele niema alb :no:
No tak,to jest problem jak sie ma taką drobinke w domu.A ta co pokazałaś jest szyta na miarę?Bo wtedy mozna cos zmodyfikować chyba:confused:Oj trudny wybór przed toba.

He,he,tez tak sobie pomyslałam,tym bardziej,że dziewczynki lubia wyglądać jakksięzniczki z bajki.
U nas niektórzy praktykuja właśniealbę w kościele,a w domu przebieraja w jakas sukienusię.:tak:No ale to drogo wychodzi.:tak:
ta skromniejsza nie jest na miare:shocked2:

reklama
no no sukienusia prawie jak ślubna:tak::szok::-) napewno kazda dziewczynka o takiej marzy:tak::tak: jak księzniczka:tak:
gorzej z tymi, ktorych nie stac na taka sukieneczkę :sorry2:dlatego jestem zwolennikiem alb, no ale u was w Niemczech zwyczaje inne to trzeba sie dostosować:tak:

Agusia u nas z tego co wiem to kazdy szyje albe na wymiar :tak:- pamietam jak jeździłam do przymiarki sukni slubnej to pełno było mam odbierajacych alby (slub w maju - okres komunijny) sporóbuj popytać w zakładach szyjacych suknie slubne:tak::-)

Do góry