reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kilogramy ...

Fajnie....
Czemu ja nie należę do tych szczęśliwych kobiet którym waga sama w dół leci:-(

eee tam...ja tam sie wcale z tego tak nie ciesze, bo mi leci za bardzo...:baffled:tydzien po porodzie miałam tyle co przed ciaża i za chwile chyba znikne...musze jakas diete bardziej kaloryczna zastosowac :tak:

reklama
A ja 3 tygodnie po porodzie mam 15 kg na minusie. jeszcze 5;-) Bo się ze mnie słoniatko w ciazy zrobiło- ponad 20 kg przytyłam. Przedwczoraj mi dopiero obrączka na palec weszła a wczoraj zmieściłam się w kolejne spodnie. Ale jeszcze sporo przede mną. I te nieszczęsne rozstępy- zaczęły się pojawiać dopiero jak minął termin porodu;-) A że Lidka urodziła się 11 dni po terminie to trochę ich wylazło:baffled:

A ja 3 tygodnie po porodzie mam 15 kg na minusie. jeszcze 5;-) Bo się ze mnie słoniatko w ciazy zrobiło- ponad 20 kg przytyłam. Przedwczoraj mi dopiero obrączka na palec weszła a wczoraj zmieściłam się w kolejne spodnie. Ale jeszcze sporo przede mną. I te nieszczęsne rozstępy- zaczęły się pojawiać dopiero jak minął termin porodu;-) A że Lidka urodziła się 11 dni po terminie to trochę ich wylazło:baffled:

ani mi nie mów... nie oszczędziły mnie rozstępy, pojawiły się na tydzień przed porodem i po porodzie... brzuch, biodra i uda, coś strasznego... myślę, czym by je tu skutecznie rozjaśniać?

a ja stoję w miejscu, zatrzymałam się na -15 a tu jeszcze z 10 bym chciała :-(

Ok - to ja tylko raz pojawie sie w tym watku i chyba wiecej wpisow nie bede robila bo raczej nic wiecej sie nie zmieni.

A wiec: historia mojego brzuszka:

Załączniki

• 2009-04-03. (4) czwarty tydzien.jpg
    2009-04-03. (4) czwarty tydzien.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 33
  • 2009-04-17 (6) szosty tydzien.jpg
    2009-04-17 (6) szosty tydzien.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 31
  • 2009-05-24 (11) koniec jedenastego  tygodnia.jpg
    2009-05-24 (11) koniec jedenastego tygodnia.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 34
  • 2009-06-27 (17) tydzien siedemnasty.jpg
    2009-06-27 (17) tydzien siedemnasty.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 32
  • 2009-09-02 (26) tydzien dwudziesty szosty.jpg
    2009-09-02 (26) tydzien dwudziesty szosty.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 32
  • 2009-11-06 (35,6).jpg
    2009-11-06 (35,6).jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 37
  • 2009-12-12 (40t).jpg
    2009-12-12 (40t).jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 37
  • 2009-12-17 (4dni po).jpg
    2009-12-17 (4dni po).jpg
    25 KB · Wyświetleń: 39
  • 2010-01-17 (5t po).jpg
    2010-01-17 (5t po).jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 42
Zostalo mi 2 kg na plusie.
Nie mam rozstepow.
Skora lekko luzna.
Nie sadze ,ze te 2 kg kiedykolwiek zgubie Juz tak chyba zostanie. Skora jeszcze sie z pewnoscia obkurczy ale trzeba popracowac nad miesniami.
Nie chce byc nieskromna ale chyba m zgrzeszyla narzekajac.
Dziekuje Bogu ,ze dal mi dobre geny i moje cialo w miare szybko wrocilo do stanu sprzed ciazy.
No - nawet wybacze mu to ,ze z cyckami mu nie poszlo.
Cycki sobie kupie :-) Juz jestem umowiona na konsultacje na 10 lutego.

Trzymam kciuki za wszytkie walczace z kilogramami. Pamietajcie tylko - ze te kilogramy sie nie licza - mamy nasze skarby i to one sa najwazniejsze a kochanego ciala podobno nigdy nie za wiele;-).

EMWU swietnie wygladasz:tak:no i jaka bylas taka jestes-gratuluje!

Ja wczoraj na wadze zobaczylam wage jak przed ciąża:-)normalnie sama jestem w szoku:tak::-)miłe zaskoczenie jak dla mnie,oby jeszcze leciało w dół;-)chyba karmienie piersia mi popłaca:-)na brzuszku zosltała jeszcze rozciągnieta skora ale pas poporodowy pójdzie w ruch za jakis czas;-)
Tydzien temu sie wazyłam i waga była 3 kg wyzsza:tak:

Mo synuś ma dzis 1 miesiac i 4 dni i waga pokazała wczoraj 5200.

reklama
no widzisz Kopciuszku-gratuluje!!
. Mi waga stanela ponad 3 tyg temu i nie chce ruszyc w dol. Chyba musze sie pogodzic ,ze te malutkie gramy pozostana juz na zawsze :-).
Starosc nie radosc - mlodosc nie wiecznosc.
I tak sie ciesze z tego jak wyszlam po ciazy.
A Ty sadzisz ,ze pas poporodowy jeszcze cos pomoze po miesiacu??
Myslalam ,ze on da efekty tylko bezposrednio po ciaz.
Nawet o nim nie myslalam.
Skupie sie chyba na jakiejs gimnastyce - oby mi tylk sily woli wystarczylo.

Do góry