reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

alex co bedziesz robila w piatek albo sobote na obiad ?? hee?? bo jak cos dobrego to moze przyjade heheh
eejj kto mi opowie mjakmilosc bo ja juz nie wiem o co chodzi ?!?! to ta grazyna juz umarla od tych lekow czy to mi sie przewidzialo ??

Ostatnia edycja:
reklama
:-)hejo, to znowu ja :-):-), cieszycie sie :-D:-D

Dotka dobranocny mozna kupic na plycie, ja mam dwie rozne i czasem jak kuba chce cos na dole obejrzec to mu wlacze :tak:

Ata u nas to nie dziala :baffled::baffled:, kuba widzial jak Majka sika do nocnika i nie robi to na nim wrazenia niestety :sorry2::sorry2:, ale fajnie ze Wam sie udalo

Kata :-D:-D, fajnie to napisalas ze kupilas kilo ciuchow :-D:-D:-D. A Kinia bombowo zasnela :-D:-D. Kuba by tak nie zasnal, on jak jst spiacy to mowi niunio idzie i kaze sie na gore zaprowadzic :tak:

Magda dobre z ta nerka :-D:-D:-D. My z nauka sikania tez czekamy do wiosny

Kacha 1 lutego to nie daleko, dobrze ze Alex - czarownica nie obstawia Walentynek :-D:-D:-D

Stefanka dobrze :tak::tak:

Kasia i jak lepiej sie czujesz??

Sylwia tu wiekszosc pisze *******y ;-);-):-D:-D:-D takze spoko :-D:-D:-D

Paula fajny pomysl jak sie rozkreci to bedziesz na siebie zarabiac a nie na kogos :tak:. A ta ksiazke mam w necie czy papierowa??

a tak przy ksiazkach, czytal ktos "Nie mow nikomu"??, dzis zaczelam i nie wiem czy dalej w nia brnąć?? ;-):-)

no to naskrobalam ;-):-)

Ostatnia edycja:
Pani inspektor z US wzywa to trza się stawic do meldunku:tak:

U nas Dobranocny Ogród trochę się już znudził, teraz Olivia zapatrzona jest w Waybaloo a Marcel na cbebies ogląda Kieszonkowego dziadka, ale ogólnie woli jak mu włącze Boba Budowniczego na dvd:tak: Ciągle tylko woła "igooooo digo":-D Czasami każe włączyc "ciuch ciuch" czyli tomka i przyjaciół:tak:
Mam jeszcze dla niego "autka", jeszcze mu nie puszczałam bo moja siostra ciągle zapomina mi oddac płytę ale myślę, że to będzie hicior:tak:

Jeśli chodzi o nocnik to sposób Agatki u nas też się nie sprawdził. Jak siostrzeniec zrobi siku i nocnik gra to Marcel leci i mówi "brawo dadi":-D ale jak się pytam czy ona usiądzie to od razu mówi nieeee:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio pytam się go czy zje na śniadanie płatki a on że nie, to może kanapkę -nieee, jogurt - nieeee, to się pytam co zje a on że gumę:baffled::sorry2::wściekła/y::-D

Paula
działaj, działaj:tak:;-)

Kacha ja Ci wróżę 28 stycznia;-)

Co tam jeszcze, hmmmmmm..............
Aaaaa, w sobotę robię bibkę i zapraszam;-):tak: Mamy wieczorny zlot czarownic bez mężów i dzieci, R zabiera maluchy do moich rodziców:tak: Szykuje sie niezła impreza bo będzie nas około 20:szok::-D

Hej!
Niedawno wróciłam z pracy.
Dużo ciotki piszecie, także nie ogarnę tego wstecz. Tylko to,co mi utkwiło:
Jutrzenka, czytałam. Lubię Cobena więc brnij dziołcha... Ale wiesz, co kto lubi...
Kata, fajnie że mozesz kupić aż kilo ciuchów, bo u nas to nie ma szans nawet na 10 deko, bo baby oblegają te ciuchlandy u kupują wszystko jak leci, a pozniej to chyba allegro... Także ja odpuściłam...
Magda, nie poddawaj się... Leje, leje i przestanie...
Paula, trzymam kciuki za bizness. Mam nadzieję, ze pierwsze strzyżenie gratis po znajomości, heheh;-)
Kacha, a na kiedy ty masz termin faktyczny?

Sylwia, to ja wpadnę na bibkę...

Ostatnia edycja:
No , jak jutrzenka umyta i pachnaca, to mozna juz zasiasc na bb.....:tak::-p;-)

Sylwia- ooo, ja bym wpadla....:tak::tak:
A Marcel z guma na sniadanie to nmie rozbawil.....:tak::-D

Asia- hej hej :-)

U nas tez wlasnie ten ogrod dobranocny byl mega hiciorem i nagle sie znudzil....:sorry::sorry:

Ło matko, jaka licytacja kiedy urodzę :-D:-D:-D
Asia faktyczny termin mam na 30 stycznia, ale lekarze mi przepowiedzieli, że dobrze będzie jak Młodą do 36 tygodnia donoszę ;-) Asia a co Ty tak po nocach pracujesz?:szok:
A mi się marzy w Dzień Dziadka urodzin, taki prezent byśmy mojemu Tacie zrobiły ;-)
Jutrzenka z tymi Walentynkami to z deka przesadziłaś :-D:-D:-D Jak już tak po maksie mam się przeterminować to wolę 11 luty, wtedy mój Tata ma urodziny ;-)
Ale już mi się tak czas dłuży, że przeterminować się nie mam zamiaru. Tyle, że ja mogę sobie tylko pogadać, pokombinować, a i tak Jessi zrobi to co będzie chciała :-p Teraz właśnie tresuje mój pęcherz, ból nie z tej ziemi po prostu i tak już od dłuższego czasu nad pęcherzem mi się pastwi:sorry2:
Sylwia chętnie bym się na taką bibkę przeszła :-) Ale słonia nikt do samolotu nie wpuści ;-):-p
Alex i jak, przetestowane już nowe ciuszki na P.?;-):-p:-D Zaślinił się chłopina?;-):-p
Stefanka, a Ty gdzie się podziewasz?;-)Hmm, pewnie plantację podlewasz :-p

reklama
Hello! Dzisiaj znow tak skromnie, bo padam na pyska.... a caly dzien na kompie przesiedzialam:szok:
Usprawiedliwiam sie tym ze pilna robota przy obrobce zdjec byla potrzebna... siostra zaproponowala zeby dziadkom kalendarz ze zdjeciami wszystkich wnukow porobic, a ze jest ich 4 a ja mialam dobre fotki tylko Kayi i Zuzy, to musialam kombinowac jak kon pod gore... I autentycznie zdolalam tylko przerwy zrobic na "obrobke" Kayi , ugotowanie rosolu i jedno pranko, a wieczorkiem wizyta u babci, bo na pewien zabieg do szpitala jutro musi....:baffled:
Jak dam rade to jutro wkleje co mi tam powychodzilo z fotami;)
Poczytam tez jutro, wiec narazie tylko powiem "do jutra"!:-)

Do góry