reklama

ja też dzis po wizycie. 37+0 tyg i waga 2900g :-)
niezła waga :-)
prawie że "katalogowa" ;-)
Sprawa z tym imieniem nie jest taka prosta, my mamy dla dziewczynki Emilka a dla chłopca tu są ostre spory między Adamem a Nikodemem. A drugie imie nie jest wybrane jeszcze mamy trosze czasu
Do mnie jednak bardziej przemawia Nikodem - może dlatego, że sama się długo nad tym imieniem zastanawiałam (jak jeszcze nie wiedziałam, że będzie córcia) :-)
o kurcze i nie denerwowaliście się??chociaż u nas moze byc podobnie...
a my nadal nie weimy... wciąż w glowie Sebastian Adam Michał Filip....
Nie martw się, na pewno w swoim czasie przyjdzie to właściwe i najpiękniejsze imię dla synka

Ja bardzo chciałam iść na "Metro" bo dzisiaj jest we Wrocławiu w hali ludowej.
Ale boje sie, ze tak głosne dzwieki nie byłyby przyjemne dla mychy.
Ostatnio bardzo sie wystraszyła głośnego dzwięku szlifierki. Tak mnie pobiła od środka, ze się popłąkałam z bólu.
Ja miałam iść na "Hair", też w weekend grają we Wrocławiu. Ale jednak w ostatniej chwili się wycofałam - w sumie nie wiem, czy nie będę żałować :-(
Ale za to w sobotę Mój zabiera nas na dyskotekę
 To może być ostatnir takie już wyjście przed rozpakowaniem się, więc korzystam...
 To może być ostatnir takie już wyjście przed rozpakowaniem się, więc korzystam... 
Ale za to w sobotę Mój zabiera nas na dyskotekęTo może być ostatnir takie już wyjście przed rozpakowaniem się, więc korzystam...

wow na dyskotekę?? proszę proszę

Tatus i tak mowi do brzuszka Nikoś, a nawet płci nie znamy 

Tatus i tak mowi do brzuszka Nikoś, a nawet płci nie znamy
Kochana ja jeszcze w ciąży nie byłam a już mówiliśmy o naszej pierwszej córeczce, która bedzie miała na imię Misia :-)
wow na dyskotekę?? proszę proszę
No ja to pewnie będę jako "pilnowacz kurtek i torebek" ;-)
Nie czuję się aż tak dobrze, żeby pół nocy pląsać na parkiecie, ale zawsze to jakieś wyjście między ludzi
 a nie siedzenie kolejny wieczór na kanapie przed TV
reklama

Takie wieczory tez mogą byc fajne
Jak każdego dnia przyjdzie ktoś inny, zeby pooglądac z wami Tv.
Do tego popcorn bez tłuszczu ze słodką papryczką

Podziel się: