reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

larkaa - fajne dziecię na suwaczku :) i w opasce z kokardką!nasza zwala wszystko co sie jej załozy, nie zdążyłam w swięta jej zrobic zdjęcia z opaską bo od razu zdjęła :/ 12,99 w błoto :)

reklama
dziewczyny, a macie jeździk? mi cały czas po głowie chodzi ten chicco quatro ale nie mam za duzo miejsca w domu i sama nie wiem. mala ma teraz pchacz, na roczek od babci dostanie roweryk.

Kupie Mackowi cos w tym stylu

Rowerek dziecięcy Kotek Niebieski Arti Nowy (891330286) - Aukcje internetowe Allegro

ale za jakis czas, moze juz w te wakacje jak uznam ze jest gotowy na cos takiego. Jezdzika kupowac nie bede bo ten rowerek spelnia podobna funkcje, tez mozna posadzic dziecko i pchac, a ono nie musi jeszcze umiec pedalowac. W domu nie mam miejsca na jezdzenie jezdzikiem, juz pchaczokazuje sie porazka bo maly obija nim o meble :no:

halmarta jolek chcialam sie was zapytac o ta parasolke... ona po zlozeniu ma ok 107cm dlugosci, czy mimo tego ławto ją wlozyc do bagaznika samochodu? Wozek ktory ma teraz sklada sie w zupelnie inny sposob, ale po zlozeniu jest dosc krotki, za to wysoki a zajmuje mi prawie caly bagaznik auta :-(

reklama
no ten Clipper jest bardzo fajny :tak: ale troche nie podoba mi sie jego montaz, wydaje mi sie ze zajmowalby tyle miejsca co wielofunkcyjny :dry: Musze sie w sklepie rozejrzec za tymi wozkami bo tak to nic nie wybiore :no:

Do góry