Paula25
szczęśliwa :)
Dzień dobry 
My dopiero wstaliśmy
odezwe się później 
miłego dnia :-)

My dopiero wstaliśmy
odezwe się później 
miłego dnia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

odezwe się później 
dziewczyny bylismy z M w szpitalu,wrocilismy o 22:35,dokladnie.
Z malenstwem wszystko dobrze,mam ostre zapalenie pecherza moczowego i dostalam antybiotyk,buzka ,milego dnia.
Dzis o 14 mam USG,odezwe sie pozniej;-):-)

nie dziwię sie że Ty masz swoją czwóreczkę :-) my o dwójce myślimy...na razie ;-)
jak to człowieka cieszą takie drobnostki

zapiszczcie sobie! ;-)co ja bym zrobiła bez mojego M ;-)
macie pozdrowienia 
a Ty dużo się wygrzewaj i dużo pij....też wiem co to zapalenie pęcherza...nic przyjemnego ale po antybiotyku ból szybko minie
zdrówka życzę! i czekam na wieści z usg 
oby tak dalej 
czuję się dobrze i nie mogę się doczekać usg gdzie jedziemy prywatnie za tydzień 
na samym początku ciąży trochę miałam mdłości a teraz mam tylko cofki co też nie jest za fajne ;-) na mdłości najlepiej nie wstawać na czczo z łóżka, przygotuj sobie zawsze coś do zjedzenia chociażby herbatniki
kiedy idziesz na usg?
ja co prawda miałam problemy z pokarmem więc dla mnie ściągnięcie 50ml to był sukces!
fajnie że masz tyle dobrych znajomych bo zazwyczaj jest tak że każdy ma prace, rodzine, dzieci i na przyjaciół nie ma czasu. Szkoda że M Was nie odwiedza ale to tylko jego strata jeszcze kiedyś będzie żałował
Buźka :*

kiedy zaczynacie staranka?