Nie no z takim podejsciem to faktycznie moze byc ciezko! Mysl pozytywnie!!! Zdasz i koniec!Witajcie,
Jejku jaki kocioł chodzę po dwie rozmowy o prace dzienni do tego jutro mam egzamin na prawo jazdy....:-( i tak nie zdam - stres straszny![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no z takim podejsciem to faktycznie moze byc ciezko! Mysl pozytywnie!!! Zdasz i koniec!Witajcie,
Jejku jaki kocioł chodzę po dwie rozmowy o prace dzienni do tego jutro mam egzamin na prawo jazdy....:-( i tak nie zdam - stres straszny![]()
Dziewczyny zrobiłam test ...nie wiem czy mam wierzyć czy nie, testowa ledwo widoczna ale jest ...oby to było to i @ nie przyszła.
Dziewczyny zrobiłam test ...nie wiem czy mam wierzyć czy nie, testowa ledwo widoczna ale jest ...oby to było to i @ nie przyszła.
witam was
oliwka no to ciiiioby @ nie pijawiła się!
a u mnie dziś dzień testowania ale jakoś nie śpieszy mi się. wole poczekać jeszcze bo to decydujący dzień i do wieczora jeszcze daleko![]()
tak wiec 3majcie kciuki aby do mnie @ nie zawitała.
pozdrawiam serdecznie!
Nie przyjdzie! Gratuluje!!!:-)Dziewczyny zrobiłam test ...nie wiem czy mam wierzyć czy nie, testowa ledwo widoczna ale jest ...oby to było to i @ nie przyszła.
Oczywiscie, ze trzymam kciuki!!!witam was
oliwka no to ciiiioby @ nie pijawiła się!
a u mnie dziś dzień testowania ale jakoś nie śpieszy mi się. wole poczekać jeszcze bo to decydujący dzień i do wieczora jeszcze daleko![]()
tak wiec 3majcie kciuki aby do mnie @ nie zawitała.
pozdrawiam serdecznie!
Wiem;-) Szkoda tylko, ze to 6dcMaćku kremowe krostki??? wiesz co ja bym na to powiedziała;-);-);-)
Ja tam nie wiem, ale mnie tez tak wlasnie dzisiaj bola...:-(Mam nadzieję że @ nie przylezie ,i powiem wam że myślałam że oczy mnie mylą bo testowa ledwo widoczna ale jest ,test powtórze w poniedziałek .
A to normalne że piersi mnie tak ciągną po bokach przy pachach ???