reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

U nas Bebiko si niesprawdziło. Byliśmy na bebilonie comfort ale cięzko było dostać, przez przypadek kupiłam kidyś bebilon zwykły i sprawdził się super, nawetlepiej ni.z bebilon comfort, także karolinusia spróbuj u nas jedno wielkie opakowanie w kauflandzie za 32 zł starcza na tydz to tak jakbym kupowała 3 bebika. kupa jest ładna i codzienie.

reklama
U nas Bebiko si niesprawdziło. Byliśmy na bebilonie comfort ale cięzko było dostać, przez przypadek kupiłam kidyś bebilon zwykły i sprawdził się super, nawetlepiej ni.z bebilon comfort, także karolinusia spróbuj u nas jedno wielkie opakowanie w kauflandzie za 32 zł starcza na tydz to tak jakbym kupowała 3 bebika. kupa jest ładna i codzienie.

dobra pojde na dół do sklepu i zobacze co mają. najwyżej wróce do bebilonu

boozqowa ja kupuje w Rossmannie bo u mnie wychodzi najtaniej 10,69 a jak braknie w Rossmannie to kupuję w Biedronce po 10,89 ;-)

Ja teraz nie pamietam dokładnie ile w Tesco kosztowało, ale 10 zł z groszami. Jutro chyba bede w Rossmanie to zajrzę z ciekawości, dzięki za info;-)

Karolinka, mam nadzieje, że się przyjmie tak jak u nas. A jaka piekna kupka na drugi dzień była:-) i dziś też, o ile kupka może być piekna:-p

oj wierzcie mi moze byc. Jak Asia nie mogla sie sama załatwiać i w końcu zrobiła kupkę sama, to cieszyliśmy sie.... a jak wytarłam jej pupcie to wycałowałam wtedy ja cala, ja taka stara i może głupia, ale jak coś dziecku dolega i w końcu przejdzie to człowiek tak sie cieszy:-D:-D:-D:-D

oj wierzcie mi moze byc. Jak asia nie mogla sie sama załatwiać i w końcu zrobiła kupkę sama, to cieszyliśmy sie.... A jak wytarłam jej pupcie to wycałowałam wtedy ja cala, ja taka stara i może głupia, ale jak coś dziecku dolega i w końcu przejdzie to człowiek tak sie cieszy:-d:-d:-d:-d

:-d:-d:-d

reklama
no powiem Wam, że w szoku jestem...
Młoda ciągnie to Bebiko jak szalona!!! wypija nawet 140-150ml potem odbija i nie ulewa. Kupka jest piękna, taka jajeczniczka, po Bebilonie czasem była zielonkawa.
Wydaje się być zadowolona, narazie jest ok. Wczoraj nawet zrobiłam jej kleik na tym Bebiko, wciągnęła moment.

Do góry