reklama
boozqowa
Październik 09'
no powiem Wam, że w szoku jestem...
Młoda ciągnie to Bebiko jak szalona!!! wypija nawet 140-150ml potem odbija i nie ulewa. Kupka jest piękna, taka jajeczniczka, po Bebilonie czasem była zielonkawa.
Wydaje się być zadowolona, narazie jest ok. Wczoraj nawet zrobiłam jej kleik na tym Bebiko, wciągnęła moment.
Fajnie, że służy. U nas tak samo.Mała zajada aż jej się uszy trzęsą;-)

Karolinusia
Fanka BB :)
Fajnie, że służy. U nas tak samo.Mała zajada aż jej się uszy trzęsą;-)![]()
dzięki Boozqowa za radę. Oby się przyjeło...jak policzyłam tygodniowo "zaoszczędzę" ok.30zł, czyli ok 120zł w miesiącu. Przeznaczę na kaszki kleiki soczki pampersy.
boozqowa
Październik 09'
Dziewczyny, niestety, z przykrością muszę stwierdzić, że Maja dostała rozwolnienia...
Obleciałam dziś pół miasta i znalazłam 5 opakowań humany.... Myślałam, że zamarznę, ale czego się nie zrobi dla dziecka... Chyba tak zareagowała po dłuższym czasie...
Daje jej pić by mi się nie odwodniła. Mam nadzieje, że jakoś damy rade z tym szukaniem humany i będzie bardziej dostepna z czasem... Ehhh... :-(
Obleciałam dziś pół miasta i znalazłam 5 opakowań humany.... Myślałam, że zamarznę, ale czego się nie zrobi dla dziecka... Chyba tak zareagowała po dłuższym czasie...
Daje jej pić by mi się nie odwodniła. Mam nadzieje, że jakoś damy rade z tym szukaniem humany i będzie bardziej dostepna z czasem... Ehhh... :-(
cyniczna
Siostra karmiła Najukochańszego z Siostrzeńców Humaną... Nie narzekała na jej braki sklepowe i niedostępność. Humana taka nieosiągalna jest??Mam nadzieje, że jakoś damy rade z tym szukaniem humany i będzie bardziej dostepna z czasem... Ehhh... :-(

Współczuję małej tej rewolucji żołądkowej...:-(
Lajla83
boozqowa bidulcia :-( może przez internet poszukaj ale pewnie będzie drogo bo dojedzie przesyłka
może zbyt drastycznie podziała na Maje zmiana mleka
wiem że dziewczyny na marcówkach stopniowo zmieniały mleko czyli np 4 miarki humany 1 miarka np Nan, później 3 miarki humany 2 Nan itd. może tak się uda

Boozqowa współczuje :-( ja za to czekam jak zwykle na kupę jak na zbawienie - dziś leci 9 dzień bez
męczyła się już od wczoraj i dziś dostała pół czopeczka, mineła już godzina a kupki dalej nie ma
do tego dolna jedyneczka już powoli się pokazuje i Olga podwójnie rozdrażniona - zaraz M po ten dentinox muszę wysłać

monisia1979
Boozqowa,współczuję :-
-
-(
Kms,u nas też dziś tydzień mija bez kupki

,zawsze Mała robiła co 2-3 dni,a teraz cisza,ale nie płacze,nie pręży się,tylko bąki sadzi śmierdziuchowate 

Kms,u nas też dziś tydzień mija bez kupki

reklama
Lajla83
monisia, kms to teraz jak dzieciaczki zrobią bo pampek nie pomieści
moja jak była na piersi też biła rekordy w nierobieniu kupki
odkryłam że pomaga jej mleko modyfikowane
teraz już jesteśmy na modyfikowanym i mała robi codziennie
pediatra śmiała się że Pszczółka z kupą na odwrót bo zazwyczaj dzieci na butelce mają problemy z kupką

Podziel się: