reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

reklama
no powiem Wam, że w szoku jestem...
Młoda ciągnie to Bebiko jak szalona!!! wypija nawet 140-150ml potem odbija i nie ulewa. Kupka jest piękna, taka jajeczniczka, po Bebilonie czasem była zielonkawa.
Wydaje się być zadowolona, narazie jest ok. Wczoraj nawet zrobiłam jej kleik na tym Bebiko, wciągnęła moment.

Fajnie, że służy. U nas tak samo.Mała zajada aż jej się uszy trzęsą;-):tak:

Dziewczyny, niestety, z przykrością muszę stwierdzić, że Maja dostała rozwolnienia...
Obleciałam dziś pół miasta i znalazłam 5 opakowań humany.... Myślałam, że zamarznę, ale czego się nie zrobi dla dziecka... Chyba tak zareagowała po dłuższym czasie...
Daje jej pić by mi się nie odwodniła. Mam nadzieje, że jakoś damy rade z tym szukaniem humany i będzie bardziej dostepna z czasem... Ehhh... :-(

Mam nadzieje, że jakoś damy rade z tym szukaniem humany i będzie bardziej dostepna z czasem... Ehhh... :-(
Siostra karmiła Najukochańszego z Siostrzeńców Humaną... Nie narzekała na jej braki sklepowe i niedostępność. Humana taka nieosiągalna jest??:confused:
Współczuję małej tej rewolucji żołądkowej...:-(

boozqowa bidulcia :-( może przez internet poszukaj ale pewnie będzie drogo bo dojedzie przesyłka:baffled: może zbyt drastycznie podziała na Maje zmiana mleka:confused: wiem że dziewczyny na marcówkach stopniowo zmieniały mleko czyli np 4 miarki humany 1 miarka np Nan, później 3 miarki humany 2 Nan itd. może tak się uda:tak:

Boozqowa współczuje :-( ja za to czekam jak zwykle na kupę jak na zbawienie - dziś leci 9 dzień bez :baffled: męczyła się już od wczoraj i dziś dostała pół czopeczka, mineła już godzina a kupki dalej nie ma :no: do tego dolna jedyneczka już powoli się pokazuje i Olga podwójnie rozdrażniona - zaraz M po ten dentinox muszę wysłać

Boozqowa,współczuję :-:)-:)-(
Kms,u nas też dziś tydzień mija bez kupki :tak::tak::tak:,zawsze Mała robiła co 2-3 dni,a teraz cisza,ale nie płacze,nie pręży się,tylko bąki sadzi śmierdziuchowate :-D:-D:-D

reklama
monisia, kms to teraz jak dzieciaczki zrobią bo pampek nie pomieści:-D moja jak była na piersi też biła rekordy w nierobieniu kupki:baffled: odkryłam że pomaga jej mleko modyfikowane:szok: teraz już jesteśmy na modyfikowanym i mała robi codziennie:tak: pediatra śmiała się że Pszczółka z kupą na odwrót bo zazwyczaj dzieci na butelce mają problemy z kupką:-D

Do góry