D
dziunka24.
Gość
U nas Joas ma zawsze katar rano, po spaniu. Tzn nie katar, ale wlasnie takie kozy jak u Soni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój Maciuś z kolei nad ranem (tak ok 5-6) strasznie "charczy". Robi to tak głośno, że aż się budzę i zasnąć nie mogę!
pryskam wodą morską do noska, i nic to nie daje...
wygrałaś ze mnńą, tzn, z Antkiem o 70 gNo i po wizycie. Mamy 2 miesiace i wazymy 6460 g :-) czyli zwolnilysmy - teraz to wyszlo 320g na tydzien. I urosla 5 cm w ciagu dwoch tygzwolnila z tyciem a zaczela rosnac
Jesli chodzi o ciemiaczke to mamy 1x1,5 ale czy to dobrze czy zle to nie mam pojecia
![]()
my już tydzień walczymy z mega katarkiem byłam z małą znowu w szpitalu zdjęcie rtg płuc czyste ale wpisali antybiotyk bo mała furczy i że to niby zap oskrzeli
wylądowałam dzisiaj u pulmunologa zlecił inalacje z pulmicortu i czekamy
w poniedziałek do osłuchania
jak nie będzie poprawy to wtedy antybiotyk
boję się czy nie zejdzie jej niżejna płuca ale skoro dzisiaj była osłuchana i lek stwierdził że antybiotyk nie to cóż ,,,,
woda morską psikamy ok 6 razy na dobę do tego frida i 3 razy otrivin
chyba najlepszy spośród innych próbowanych
madziek a u Was co z tym zap oskrzeli? dalej walczycie z katarkiem?
no i doszedł nam problem z serduszkiem dziurka się powększa kardiolog zalecił zakupić monitor oddechu
Kaska jezeli karmisz piersia to odciagaj mleko i wkrapiaj jej do noska kilka razy dziennie. Potem odciagnij frida. Moja mala tez miala okropny gesty katar jak miala miesiac i naprawde po 3 dniach sie go pozbylismy. a stosowalam tylko mleko. Powodzenia!my już tydzień walczymy z mega katarkiem byłam z małą znowu w szpitalu zdjęcie rtg płuc czyste ale wpisali antybiotyk bo mała furczy i że to niby zap oskrzeli
boję się czy nie zejdzie jej niżejna płuca ale skoro dzisiaj była osłuchana i lek stwierdził że antybiotyk nie to cóż ,,,,
no i doszedł nam problem z serduszkiem dziurka się powększa kardiolog zalecił zakupić monitor oddechu
mary najważniejsze że dzieciaczka to nie boli tylko nie wygląda fajnie u nas też czasami się pojawi pryszczyk a potem znika, na pocieszenie ci powiem że jedna mama pisała że jej synkowi się robią strasznie duże te pryszczyki i że one pękają i potem taka dziurka mu zostaje (na szczęście pediatra jej powiedziała że to zniknie z czasem) więc nasze maluszki nie mają tak źleO MATKO!
to mnie pocieszyłas...![]()
my już tydzień walczymy z mega katarkiem byłam z małą znowu w szpitalu zdjęcie rtg płuc czyste ale wpisali antybiotyk bo mała furczy i że to niby zap oskrzeli
Kaska jezeli karmisz piersia to odciagaj mleko i wkrapiaj jej do noska kilka razy dziennie. Potem odciagnij frida. Moja mala tez miala okropny gesty katar jak miala miesiac i naprawde po 3 dniach sie go pozbylismy. a stosowalam tylko mleko. Powodzenia!