reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Oj laski ale macie sliczne brzucholki!!!!!!!!

Artyska piekna sesja!!!!!!!!!!! szkoda ,ze blizej nie mieszkam bym wpadla i bys mi pocykala takie piekne foty:p:p

Mogę się już pochwalić, bo coś tam odstaje od normy;-)
Naturalnie mam bardzo płaski brzuch, więc może dlatego w 10tygodniu i 1dniu ciąży już coś widać:-)
250110.jpg

Artystka- fotki piękne :tak::-) normalnie miodzio... :-p
Neftis- "coś" odstaje.. ja też przed ciąża byłam szczuplutka.. to od razu widać żę coś rośnie :):tak::-)

aga z mojego rozmiaru to i dla Ciebie starczy ;)

mazia no widzisz ,ale jakbyś była w Płocku to zapraszam ;)

neftis no jeszcze mała ciąża, ale już widać naprawde ;) Ja nie byłam szczupła i dopiero po 22 tygodniu zaczęło być widać coś ;p

Sugarbabylove dziękuję bardzo :)

Łaaaa no to się cieszę, że też widzicie:-)
Też byłam wklęsła przed ciążą więc dla mnie różnica jest niesamowita:-)

artystka92 dopiero w 22tyg... to faktycznie późno

reklama
10 tc jejuuus kiedy to bylo ;-).... ja tez bylam zawsze skora i kosci ale nie pamietam zeby bylo cos u mnie widac - chyba jak sie najadlam to tak.... bo wtedy to macice masz jeszcze gleboko schowana :)... u mnie prawdziwy brzuchol wyskoczyl tez gdzie po 20tc wiec mi sie wydaje ze to dosc normalny czas na pokazanie sie brzuszka ;)

Do góry