reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
eeeee a czemu??? Wiesz nasze przeczucia to żadne przeczucia...;-);-);-) Myśl pozytywnie;-)
kurcze czekam na wyniki bety i czekam...no i nie mogę już wytrzymać:cool2::sorry2:

Kochana sama nie wiem:dry:
Poprostu obudziłam sie i tak jakos mnie naszło:wściekła/y:
Ale staram sie nie nastawiac ani na tak ,ani na nie:baffled:Dobrze ze idę dzis do pracy to jakos zajmę głowe czymś...
Powiedz mi czekasz na tą betke z czwartku????

witam BABECZKI

Kurcze ostatnio byłam tak zabiegana że to szok poprostu na nic nie miałam czasu...

U mnie @ jak nie było tak nie ma ...chyba umówie się na przyszły tydzień do gina i zobaczymy co mi powie ...ale to nie zawcześnie ????

Maćku i Rybko - nie martwcie sie o mnie, jak Ama bedzie niemila to trudno, przezyje.... napisalam do niej bo z jej wykresow niewiele mi cos mowilo.....
Renna i Kinga - jak wyniki betki? dajce znac?
Kerna - a Ty jednak robilas betke? gin Ci zalecil?
Oliwka - mysle ze mozesz isc do gin w przyszlym tygodniu, zarodek powinno byc juz widac
a mnie od 2 dni piersi sie takie dziwne zrobily, jakby takie nabrzmiale byly, ale w sumie nie bola, czasem tylko przy dotyku ale nie zawsze....

Maćku i Rybko - nie martwcie sie o mnie, jak Ama bedzie niemila to trudno, przezyje.... napisalam do niej bo z jej wykresow niewiele mi cos mowilo.....
Renna i Kinga - jak wyniki betki? dajce znac?
Kerna - a Ty jednak robilas betke? gin Ci zalecil?
Oliwka - mysle ze mozesz isc do gin w przyszlym tygodniu, zarodek powinno byc juz widac
a mnie od 2 dni piersi sie takie dziwne zrobily, jakby takie nabrzmiale byly, ale w sumie nie bola, czasem tylko przy dotyku ale nie zawsze....
widze ze imienniczke tu tez mam pozdrawiam

czytałam,czytałam i w końcu doczytałam;) kochane gratuluję wszystkim które właśnie doczekały się upragnionych fasolinek:-) mam nadzieję że wkrótce będzie nas więcej:tak: ja jestem na etapie starań ale boję się że znów za bardzo się skupiam:-( tylko jak o tym nie myśleć???moja bratowa jest w 9 miesiącu ciąży i ja tak oszalałam że codziennie chodzę i oglądam ruszający się brzuszek:-)

reklama
czytałam,czytałam i w końcu doczytałam;) kochane gratuluję wszystkim które właśnie doczekały się upragnionych fasolinek:-) mam nadzieję że wkrótce będzie nas więcej:tak: ja jestem na etapie starań ale boję się że znów za bardzo się skupiam:-( tylko jak o tym nie myśleć???moja bratowa jest w 9 miesiącu ciąży i ja tak oszalałam że codziennie chodzę i oglądam ruszający się brzuszek:-)
he he tez tak mam sasiadka urodzila tydzien temu a ja tez sie staram od tego miesiaca i nic cycki jak baolny brazowe plamienia masakra wszedzie gdzie ide tylko kobitki w ciazy jejku nie moge sie doczekac choc to pierwszy miesiac staranek to jestem pozytywnie nastawiona ze szybko nam to pojdzie

Do góry