reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-DOK więc ja planowaną @ mam 4 lutego mam nadzieje że jednak nie przyjdzie bo się nieźle wkurze :wściekła/y:kto dalej:confused:

hej dziewczyny
Ale, zeście nasmarowały, aż trudno nadgonić;-)
no ale się udało....:-)

wczoraj byłam u gina na cytologii do bania i przy okazji;-)zrobił mi też usg i dojrzewają 3 komórki w lewym jajniku...:-D
najbliższej @ spodziewam się ok 15 - 16 lutego wiec do zakładu przystąpić nie mogę...chocaka niecierpliwa wię chyba bym nie dała rady...:-D
za to odliczam dni do owu, już dzisiaj zrobimy rozgrzewkę ;-), a impreza od soboty;-)z dużym ubawieniem czytałam waszej dyskusji nt. imprez i seksistowskich przebieranek;-)mój też wymięka na pończoszki i buty na wysokim obcasie:-D:-D:-D

poza tym też dołączam do klubu wysokich żon, bo mój mężulek ma 192 i wazy 95 kg, super wygląda:-posoatnio tyrchę przytył i zrobił mu się taki malutki brzuszek, bardzo mi się podoba:-)

miłego dzionka wszystkim życzę z samiutkiego rana :-)

Jutro sobie dopiero zrobie.
A staranka swoja droga:tak:

maćku trzymam kciuki...mocno zaciskam:-D żeby się tym razem udało:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rańca.

U mnie dzisiaj ciepło na dworzu, bo 0 st., tylko strasznie wieje.
Jakaś taka nie wyspana jestem, ta noc dziwna była. Może to ma związek z tym spadającym ciśnieniem?

Olkale, rozgrzewajcie się, rozgrzewajcie.

Dzień dobry. :-)

U Nas tez śnieżnie,ale na termometrze -1. ;-) Więc skok temperatury ogromny. :szok: Ale podobno nie na długo...
Co do testowanka,to ja już na liście zaznaczyłam,że testuję 14. . :-)

Rybko,śniłaś mi się dziś! Że chwaliłaś się tu na forum bladziutką kreseczką na teściorku! :-)

Cześc Agutka:-):-) widzę, że testowanko ustaliłaś:tak: no to super będe czekać zniecierpliwiona..wysyłam ci PW z wczorajszego zdarzenia...co za dzień miałam:no:

Czesc kobietki!!!!

Ja tez juz pozbierałam sie z wyrka:tak:
Własnie spijam kawke;-)
Kerna Mam nadzieje ze wszystko juz dobrze u Ciebie:tak:;-)

Olake 3 pecherzyki:szok:Jestes na wspomagaczach???

Rybko,śniłaś mi się dziś! Że chwaliłaś się tu na forum bladziutką kreseczką na teściorku! :-)
He he, mam nadzieję, że nie był to test owu. :-D Oj Aguś, żeby tak Twój sen był proroczy. :tak: A Wy to już chyba ostro działacie, co?

Matko, co się u nas dzieje na drogach to porażka. Śniegu po łydki, chodniki nie poodśnieżane o ulicach nie wspomnę. Znowu naszych drogowców opady śniegu w styczniu zaskoczyły! Miałam jechać załatwić sprawę i nie dojechałam, droga całkiem zablokowana.

reklama
Agutka no do przodu a jak nie ma co zwlekać;-)
Suzi no mam nadzieję, że już jest ok. dzięki :tak:
U mnie po tygodniu mdłości powoli odpuszczają, ale szczykło mnie w karku i cierpię niemiłosiernie..eh no jak nie urok:wściekła/y: za tydzień idę do gina:tak:

Do góry