reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAGDA ja tepa zas i jak ty liczysz 140 na 5 osob????Razem z Pati i dziecmi bedzie was wiecej
Tylko sie nie denerwuj tylko mi a spokojnie wytlumacz :-)Jak ty toliczysz ile od osoby

Dobrze rozumiem ze liczylas was doroslych i twoja corke????

Ja nie wiem czy u nas z Malenka i Magdziunia policzyc te nasz male dzieci czy jak ty bys to policzyla????//

No chyba ze i mnie wyliczysz ile mam zaplacic zaliczke :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dorota my mamy domek gdzie w jednym pokoju sa dwa lozka i to pokoj Patrycji, a w drugim pokoju 3 miejsca do spania i to jest nasz pokoj wiec jest 5 miejsc i te 140 dziele na 5 miejsc. Z tego wychodzi 28 zl za osobe:tak: Gdybysmy dzielily na polowe bylo by niesprawiedliwie bo dlaczego Patrycja ma placic za zosie;-) No chyba ze chce:cool2::-D:-D:-D:-D

Dorota macie domek za 210 zl nie wiem jak wy sobie to policzycie, bo jak na miejsca do spania to jest 7, wychodzi wtedy 30 zl za osobe, wiec u ciebie to 60 zl za noc, 180 za caly pobyt a 30% zaliczki to 54 zl.

Ostatnia edycja:
Hmmm Taaa Czarna jeszcze się wacha :-D?? ha ha

A Kaka z Agamir zajmowały chyba ten po 100 zł a nie 120 :-)
nie Pani Martyno dostałam meila że właśnie domek za 120 chcą:cool2: wiec mi tu nie mieszaj:-p
Patrycja jedziemy od czwartku do niedzieli czyli 3 doby. U nas to wyglada tak ze 140 : 5 = 28, czyli 28 zl os osoby, u ciebie 30% zaliczki to bedzie 50zl i 0,40 groszy:tak: u mnie niecale 76 zl:tak:
Czarna podaj za zamknietym numer konta ja moge wplacic zaliczke juz teraz :-)

my też możemy wpłacić- tylko M musi nmieć chwilke, wstyd ale nie umiem tych e kont
magda dzieki

spoko loko pytam orientacyjnie jak coś to załątwimy to po odp z ośrodka;-)

No i ja oczywiscie jestem w stanie juz wpłacic:tak::tak:
A tak wyglądają zaliczki za domki za cały pobyt a wysobie to rozbijcie między siebie.

3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1 domek)Kasia + Mirabelka. ZAJĘTY 100% zaliczka w wysokosci 30 %=189zł (całość za 3 doby)
2domek).Malena + Magdziunia + DorotkaZAJĘTY zaliczka w wysokosci 30 %=189(całość za 3 doby)
3domek)Wolne

3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)
1 domek).Lilunia z wersalka ZAJĘTY zaliczka w wysokosci 30 %=72zł (za 3 doby)
2domek)Mama Maksa ZAJĘTY 100% zaliczka w wysokosci 30 %=72 zł (za 3 doby)
3domek)Martyna z wersalka ZAJĘTY 100% zaliczka w wysokosci 30 %=72 zł (za 3 doby)

1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
Kaka + Agamir ZAJĘTY 100% zaliczka w wysokosci 30 %=108 zł (całość za 3 doby)

1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa ZAJĘTY 100% zaliczka w wysokosci 30 %=126 zł( całość za 3 doby)

1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1)Czarna ZAJĘTY jeszcze się waha ZA DARMO

1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
wolne

Tak to sie mniej więcej przedstawia, jak się pierdykłam z wyliczeniami proszę o poprawkę;-)

Ja też potwierdzam nasz przyjazd tyle że niestety tylko na jedną dobę :-( i nie wiem czy tak można. Jak można to mimo sugestii Martynki zostaniemy przy tym domku za 80zł. bo bez sensu jest moim zdaniem zgadywac sie z kimś na większy domek a potem ten ktoś by musiał sam za niego płacic przez 2 doby. Jak pisałam wcześniej mój K w sobotę gra wesele i musi być wypoczęty. Bardzo bym chciała zostać z Wami tam dłużej ale niestety nie da rady. I tak sie ciesze ze mojemu K sie chce jechac chociaz jedna noc. Jeśli w niczym to nie przeszkadza że mamy jechac na jedną dobę poproszę na priva numer konta żeby wpłacic zaliczkę.

Ja też potwierdzam nasz przyjazd tyle że niestety tylko na jedną dobę :-( i nie wiem czy tak można. Jak można to mimo sugestii Martynki zostaniemy przy tym domku za 80zł. bo bez sensu jest moim zdaniem zgadywac sie z kimś na większy domek a potem ten ktoś by musiał sam za niego płacic przez 2 doby. Jak pisałam wcześniej mój K w sobotę gra wesele i musi być wypoczęty. Bardzo bym chciała zostać z Wami tam dłużej ale niestety nie da rady. I tak sie ciesze ze mojemu K sie chce jechac chociaz jedna noc. Jeśli w niczym to nie przeszkadza że mamy jechac na jedną dobę poproszę na priva numer konta żeby wpłacic zaliczkę.
A nie moze K sam wrocic na to wesele A ty z nami bys zostala do nedzieli??????;-)

MAGDA dzieki

Co do wczesniejszej wplaty to kiepsko. Wyplate mam 10tego.

No i Pani Martyno...ładnie to tak mieszac naszej moderatorce:cool2:?

Pani Karolino ja nie mieszałam tylko pisałam co wczesniej widziałam w któryms z pani postów :-D A szanowna Pani moderator i tak sobie da rade :-D hi hi

Ps. Ja moge jeszcze pomieszac bo sie nie moge zdecydowac czy chce ten mały domek, czy ten za 210 z kim podzielic :-D Tylko czy ktos by był chetny :-D?? hi hi

wiesz napiszę meila i zaznaczę ze ten jeden domek bedzie na jedną noc mam nadzieję że nie bedzie robiła problemów:tak::tak:
Co do wczesniejszej wplaty to kiepsko. Wyplate mam 10tego.

No i Pani Martyno...ładnie to tak mieszac naszej moderatorce:cool2:?
dogadamy się jak coś;-)
Pani Karolino ja nie mieszałam tylko pisałam co wczesniej widziałam w któryms z pani postów :-D A szanowna Pani moderator i tak sobie da rade :-D hi hi

Ps. Ja moge jeszcze pomieszac bo sie nie moge zdecydowac czy chce ten mały domek, czy ten za 210 z kim podzielic :-D Tylko czy ktos by był chetny :-D?? hi hi

a Ty sie streszczaj bo jutro z rana wysyłam meila z rezerwacją :tak::tak::tak: ostateczną a reszta na własną ręke:tak::tak:

Która jeszcze nie potwierdziła chęci swojego udziału na zjeździe niech da szybko znać;-)bo jutro wysyłam potwierdzenie

Witajcie - a ja chyba będę musiała zrezygnować z wyjazdu.
Tak mi szkoda - niestety tak jak pisałam wcześniej czekałam na rozwój kilku spraw i trochę się pokompliowało :-:)-:)-( (dość przykre sprawy).
Przepraszam za zamieszanie związane z moją osobą i obecnością.
Co złego to nie ja :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Chciałabym to już mieć za sobą.

reklama
Witajcie - a ja chyba będę musiała zrezygnować z wyjazdu.
Tak mi szkoda - niestety tak jak pisałam wcześniej czekałam na rozwój kilku spraw i trochę się pokompliowało :-:)-:)-( (dość przykre sprawy).
Przepraszam za zamieszanie związane z moją osobą i obecnością.
Co złego to nie ja :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Chciałabym to już mieć za sobą.
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry