reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Witam!:-)
Chciałabym się do Was przyłączyć, można ?:-)
dziś przez przypadek odkryłam ten temacik, przeczytałam już kilka ostatnich stron

też mieszkam w Pile, jestem mamą dwóch małych córeczek, jedna ma 2 latka, druga 3 i pół miesiąca:-)

roxeen GRATULACJE !!! ŚLICZNY SYNUŚ, a tak w ogóle to my się znamy:-):tak:

reklama
dziś przez przypadek odkryłam ten temacik, przeczytałam już kilka ostatnich stron

też mieszkam w Pile, jestem mamą dwóch małych córeczek, jedna ma 2 latka, druga 3 i pół miesiąca:-)

Hello!!! :-)
Witaj !!!

Znamy się serio ??? :szok::szok::szok:

Witaj Tyśka !!! Napisz coś o sobie :tak:

Pozdrawiam wszystkich w ten kolejny mroźny dzień :-D:-D

Tyska witaj.

Roxeen dobrze ze juz jesteś. Borysek cudny. A co do niektórych pilskich położnych to piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

A ja juz mam dosc tych mrozów. Dobrze ze jutro cieplej. Moze na sanki pojdziemy;-)

Dzień dobry!!

Roxeen, jeszcze raz tutaj składam serdeczne gratulacje!! Okropnie się męczyłaś, ale już po wszystkim i pewnie drugi raz będzie o wiele łatwiejszy :tak::tak:

Monika, ale Wituś wyrósł! Przystojniak z niego :tak::tak: I jak dzielnie kroił tort, fiu fiu!
Moniko, pytałaś czy mój mąż będzie szukał pracy w pobliżu Warszawy - na razie nie, zobaczymy co przyniesie los ;-) W każdym razie zrobiliśmy sobie zestawienie, z którego wynika, że biorąc pod uwagę jego liczne podróże służbowe, jeżeli ja będę z dziećmi mieszkać tam, a on "oficjalnie" pod Poznaniem, to i tak będziemy razem pod Warszawą spędzać tyle dni, co teraz spędzamy w Pile, a przy okazji będziemy razem w każdy weekend, a nie tylko w co drugi. Trudno powiedzieć, gdzie mój mąż będzie pracował za kilka lat, czy to będzie nadal Poznań, czy może Warszawa, czy Łódź albo jakieś inne miasto - więc musimy mieć "bazę" w miarę w centrum Polski i blisko naszych bliskich, gdzie będzie dość łatwo dojechać z różnych części kraju, no a niestety nie da się z dziećmi przeprowadzać np. co 2-3 lata i zmieniać im szkół (tzn. my nie chcemy im czegoś takiego fundować).

Czarna, trzymam kciuki za powodzenie Waszych planów związanych z domem!! Takie marzenia dodają skrzydeł, prawda? :tak:

Tyśka, witaj i pisz często!

Witam w ten słoneczny dzionek :-)
Witaj Tyśka !!! Napisz coś o sobie :tak:

:-D:-D
tak jak pisałam jestem mamą dwójki maluszków,
Oleńka ma dwa latka i jest bardzo żywym dzieckiem, nie usiadzi 5 minut w jednym miejscu:-D, a Weronika ma dopiero niecałe 4 miesiące,
to moje maluchy

ja na razie siedze w domku na macierzyńskim:-)
no i co by tu jeszcze napisać .... jakby coś to pytaj:-)

:tak:

Tyśka, witaj i pisz często!
no postaram sie:-) choć nie zawsze jest czas przy dwójce maluchów;-)
roxeen a Ty jak się czujesz po porodzie?

reklama
OlaK ahhh dodaje skrzydeł ale wiadomo jak to w życiu bywa:baffled::baffled: jakby była juz ziemia było by łatwiej a tak tylko są marzenia i plany:tak::tak: ale co tam kto jak to ale ja uparta jak nie za 5 to za 10 lat ale bede miała swój domek:-D:-D

Tyśka ale masz słodziaki w domku. A jakie imionka noszą twoje pociechy? Od zawsze mieszkasz w Pile?

Ale dziś piękniutko u nas ale moja Laura za nic w świecie niechce iść na śnieg:nerd: bunt i koniec:baffled: moze po obiadku uda mi sie ja przekonać na jakieś harce na świeżym powietrzu:tak::tak:

Do góry