reklama
gohya
Fanka BB :)
Tez rodze w listopadzie. Czy wybrałas juz szpital?Czesc!
Są tu jakieś przyszłe mamy z Bielska, które chciałaby się poznać?
Przeprowadziłam się całkiem niedawno do tego miasta a termin mam na listopad
Pozdrawiam!
gohya
hmmm, skąd przypuszczenie, że poród za mną? to moje pierwsze dziecko. ja też mam lekarza z Wojewódzkiego, ale skłaniam się ku Wyspiańskiemu, jakoś ten Wojewódzki mnie przeraża. zapraszam do wątku listopadowe mamy 2020Wstępnie Szpital Wojewódzki bo tam tez jest mój lekarz prowadzący ciąże a Ty? Widzę, ze pierwszy poród już za Tobą. Jakie masz doświadczenia i jakie miejsce?
A to bardzo Cię przepraszam miałam wrażenie, ze gdzieś już pisałaś posta z ta informacja ale musiało mi się coś pomylić. Kurczę różne opinie słyszałam i o jednym i o drugim szpitalu i mam mieszane uczucia. Wyspianski ostatnio był zamknięty z powodu kwarantanny wiec sytuacja może być rożna w listopadzie... zerknę na forum, które podałaś. A orientujesz się może czy będzie otwarta szkoła rodzenia przy szpitalu? Planujesz się wybrać ?
gohya
Nie wybieram się, robię szkołę w internecie. Jeśli któryś szpital będzie zamknięty, to i tak nie będziemy mieć wyboru. W 19 tc byłam na IP na Wyspiańskiego z powodu silnych bóli. Pomoc szybka, położna, pielęgniarka i lekarz bardzo fajni. Przeraza mnie tylko brak odwiedzin, bo nikt nie pomoże po porodzie, nie poda dziecka, nie pomoże przewinać ani nic, bo wiadomo, że różnie możemy się czuć.A to bardzo Cię przepraszam miałam wrażenie, ze gdzieś już pisałaś posta z ta informacja ale musiało mi się coś pomylić. Kurczę różne opinie słyszałam i o jednym i o drugim szpitalu i mam mieszane uczucia. Wyspianski ostatnio był zamknięty z powodu kwarantanny wiec sytuacja może być rożna w listopadzie... zerknę na forum, które podałaś. A orientujesz się może czy będzie otwarta szkoła rodzenia przy szpitalu? Planujesz się wybrać ?
Podziel się: