reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ja zamówiłam dla Tymusia taką wysoką szafkę na ubranka, bo mam taką samą dla Hani i jest bardzo pojemna, ale nie ten kolor ze zdjęcia, tylko olcha miodowa
http://brw.com.pl/pl/produkt/4381-szafka_wysoka_treg_1d1s_l_p/9-pokoj_mlodziezowy/v/12895
teraz muszę czekać do 7 dni
w ogóle Hania ma z tej serii mebelki
komodę, regał, szafkę nad biurko, półkę na maskotki a nawet biurko :-)
wybrałam je bo nie są tak bardzo głębokie jak inne a Hani pokoik jest malutki

Też zamówiłam z BRW komodę, ale właśnie kolor klon nida. No i do końca stycznia promocja, więc bardzo taniooooooooooo(100zł). Może jeszcze coś domówimy z tej serii. Tylko u mnie czeka się nawet do 3 tygodni na te meble. :realmad:
I mój mąż będzie robił sam szafę przesuwaną pod kolor mebli.

Ostatnia edycja:
A mnie remonty dopiero czekają. najgorszy jest wybór mebli . Irytuje mnie fakt, że pokój taki nie ustawny bo mały, wąski, długi i ze skosami. I musimy w nim wmieścić łóżko,łóżeczko i komodę. jedno szczęście, że komody można kupić za małe pieniądze :-) Tu jest sporo fajnych w dobrych cenach:
Komody - SKLEP.meble.pl
a jestem ciekawa jak ta w rzeczywistosci sie prezentuje, jest dosc tania:
komoda havana, Fronti - SKLEP.meble.pl

Też zamówiłam z BRW komodę, ale właśnie kolor klon nida. No i do końca stycznia promocja, więc bardzo taniooooooooooo(100zł). Może jeszcze coś domówimy z tej serii. Tylko u mnie czeka się nawet do 3 tygodni na te meble. :realmad:

100 zł?! o szok!

pobuszowałam na stronie BRW i jak nie tą w ikei to chyba kupie te z promocji

A mnie remonty dopiero czekają. najgorszy jest wybór mebli . Irytuje mnie fakt, że pokój taki nie ustawny bo mały, wąski, długi i ze skosami. I musimy w nim wmieścić łóżko,łóżeczko i komodę. jedno szczęście, że komody można kupić za małe pieniądze :-) Tu jest sporo fajnych w dobrych cenach:
Komody - SKLEP.meble.pl
a jestem ciekawa jak ta w rzeczywistosci sie prezentuje, jest dosc tania:
komoda havana, Fronti - SKLEP.meble.pl

przejzalam ta strona na prawo i lewo,z tym ze ja chcialam taka z przewijakiem a te to juz potrafia kosztowac sporo. no i kolor wazny i wymiary, bo w naszej sypialni juz scisk sie robi...

ech... chyba z totalizatorem sportowym czas sie przeprosic

Doskonale Was rozumiem:tak:. Pokoj Weroniki tez dluuugi i dosyc wąski i tez mialam ten problem 2 lata temu. W koncu zakupilismy zestaw mebli z BRW "Capslock" i jakoś je rozstawilam tekże teraz tylko przesunac nieco i zrobic miejsce na łózeczko, a poźniej jak Borys podrośnie to dokupimy z tej serii łożko pietrowe i bedzie gites. Poki co dzieciaczki bedą razem bo jakoś nie uśmiecha mi sie rezygnowac z sypialni:sorry2:. A za parę lat sie zobaczy - marzy mi się domek, ale.....póki co to tylko marzenia:tak:

spróbuj :-) Mój mąż w zeszłym miesiącu wzbogacił się o 5500 tyś. Niestety takie pieniądze szybko się rozchodzą :wściekła/y:

No kochana, ale na wyprawkę macie:tak:. Gratulacje;-)

Mój mąż 3 lata temu wzbogacil się o 3500tys (miał 5), a dwa miesiace poźniej ukradli mu portfel z 3700tyś (jechal od klienta). Jak to mowia "łatwo przyszło, łatwo poszło":wściekła/y:

reklama
No kochana, ale na wyprawkę macie:tak:. Gratulacje;-)

Mój mąż 3 lata temu wzbogacil się o 3500tys (miał 5), a dwa miesiace poźniej ukradli mu portfel z 3700tyś (jechal od klienta). Jak to mowia "łatwo przyszło, łatwo poszło":wściekła/y:

dokładnie tak jak mówisz łatwo przyszło.... na wyprawkę już nie styknęło :no:

Do góry