reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aaaaaaaaa, mi dziś kurier dostarczył szpitalną wyprawkę dla Lenki.
We wtorek zrobiłam przelew a dziś już podziwiam;-)

Miała być biała, ale ostatecznie wybraliśmy taką:
WYPRZ...Wyprawka "GEORGE" 8cz., rozm. 62 (897195659) - Aukcje internetowe Allegro

Z wyboru jesteśmy zadowoleni, bo rzeczy bardzo dobre gatunkowo i w fajnej promocji udało nam się nabyć. No i te napisy "Mummy is fun", "Daddy is cool":-D

Już się nie mogę doczekać jak będziemy Córcię do domu zabierać:happy2:

sliczne... ten zestaw podoba mi sie bardziej, niz ten ze zdjeciami.

Katik mi się też wydaje, że szafki (które ma Drewex Hippo), są praktyczniejsze niż szuflady
Szafkę otwieram i widzę, gdzie co jest...
Sama nie wiem co wybrać :-(

Dziewczyny może Wy widziałyście jakieś sensowne mebelki (łóżeczko+komoda z przewijakiem), ale białe lub kremowe :sorry2:

Aaaaaaaaa, mi dziś kurier dostarczył szpitalną wyprawkę dla Lenki.
We wtorek zrobiłam przelew a dziś już podziwiam;-)

Miała być biała, ale ostatecznie wybraliśmy taką:
WYPRZ...Wyprawka "GEORGE" 8cz., rozm. 62 (897195659) - Aukcje internetowe Allegro

Z wyboru jesteśmy zadowoleni, bo rzeczy bardzo dobre gatunkowo i w fajnej promocji udało nam się nabyć. No i te napisy "Mummy is fun", "Daddy is cool":-D

Już się nie mogę doczekać jak będziemy Córcię do domu zabierać:happy2:

Super zestaw! Już chciałam zamówić, a tu porażka: "W tym rozmiarze zostały tylko komplety biało-różowe." :wściekła/y:
Napaliłam się jak łysy na grzebień i tyle :-(

No kochana, ale na wyprawkę macie:tak:. Gratulacje;-)

Mój mąż 3 lata temu wzbogacil się o 3500tys (miał 5), a dwa miesiace poźniej ukradli mu portfel z 3700tyś (jechal od klienta). Jak to mowia "łatwo przyszło, łatwo poszło":wściekła/y:
kurde, a to juz pech... tez kiedys zgubilam portfel - okropne uczucie:wściekła/y:

Znalazłam przecudne łóżeczko dla dziewczynki. Może któraś będzie zainteresowana. Nie wiedziałam, że Klupuś ma takie ładne łózeczka.
Klupś Księżniczka

I znów podobnie jak w safari "Łóżeczko Księżniczka wykonane jest z drewna sosnowego oraz laminowanej płyty wiórowej."
Sosnowe to ono ma szczebelki i w necie wygląda pięknie, na żywo wg mnie porażka.

reklama
Do góry