reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
I znów podobnie jak w safari "Łóżeczko Księżniczka wykonane jest z drewna sosnowego oraz laminowanej płyty wiórowej."
Sosnowe to ono ma szczebelki i w necie wygląda pięknie, na żywo wg mnie porażka.

elvie3 widzę, że masz to samo zdanie co Mój S, ale któraś z kwietniówek kupiła Safari i z tego co pamiętam, była zadowolona :tak:

To może ja też wkleję ulotkę Rossmanna:
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl
Na 7 str rzeczy dla juniorów np termometr do kąpieli za 3,99, myjka frote-3,99 itd

Dzisiaj przyszla moja duuuza przesylka z allegro :-D:-D:-D Generalnie jestem zadowolona, ubranka wygladaja bardzo porzadnie, ale.... nie wiem co mam myslec o rozmiarach :sorry2: body 56 jednej firmy sa wieksze od body 62 innej firmy :baffled::baffled::baffled: Czy te male body 62 sie rozciagna? One teoretycznie powinny byc przeciez dla wiekszego dziecka niz te body 56 :sorry2:

tak to już jest, że rozmiar rozmiarowi nie równy - każda firma stosuję własną rozmiarówkę - ja w zeszłym roku na pępkowe dla koleżanki a w zasadzie dla jej maleństwa kupiłam body rozmiar 62 - a założyła je dopiero jak miała 7 miesięcy bo tak było cały czas za duże.

raczej się nie rozciągnie chyba, że po praniu je porozciągasz trochę

Troche szkoda, bo ja lubie miec porzadek ze wszystkim i chcialabym moc sobie schowac oddzielnie wieksze rozmiary zeby wyciagnac je dopiero jak dziecko podrosnie - musze zrobic to na oko a nie po metce :sorry2: czy to przeszkadza jesli pajacyki sa troche za duze? one nie powinny byc chyba az tak dopasowane do cialka jak body?

reklama
zamowilismy komode i znalezlismy jeszcze tanszy sklep przy okazji. jedyny minus to sprzedajaca, ktora gadala gadala gadal gadala gadala gadal i jak wyszlismy ze sklepu to milczelismy przez 10 min zeby uspokoic strapione narzady sluchu...

na samych spiochach roznica 1,5zl, nie mowiac o wanienkach i rozkach gdzie nawet 10 zl... niby nie tak duzo, ale przy planowanych zakupach na ok 1000 zl robi sie okragla suma...

postanowilismy zakupic stopery i zrobic zakupy u nich.

rodzicielstwo sklania do poswiecen

Do góry