reklama
anne
Fanka BB :)
w sumie racja,jak maluszek będzię miał schowane rączki całkiem w rękawkach kombinezonu,bo kombinezon jest większy,to też dobrze,będzie mu cieplej-bo nie zapowiada się,by zima miała zelżyć
Biustonosz do karmienia muszę jeszcze kupić,a nawet ze dwa i chyba też większy,bo jak przypłynie mleczko do piersi,to zrobią się jeszcze bardziej nabrzmiałe
,ja to chyba musze kupić rozmir "E" lub "F"

Biustonosz do karmienia muszę jeszcze kupić,a nawet ze dwa i chyba też większy,bo jak przypłynie mleczko do piersi,to zrobią się jeszcze bardziej nabrzmiałe

double_aga
Czarodziejko, Ty to expres prawdziwy jesteś !!!
oby wszystkie z nas tak szybko rodziły
Gratuluję Ci serdecznie, ukochaj maleństwo od nas wszystkich i wracajcie szybko do domku 
w sumie racja,jak maluszek będzię miał schowane rączki całkiem w rękawkach kombinezonu,bo kombinezon jest większy,to też dobrze,będzie mu cieplej-bo nie zapowiada się,by zima miała zelżyć
Biustonosz do karmienia muszę jeszcze kupić,a nawet ze dwa i chyba też większy,bo jak przypłynie mleczko do piersi,to zrobią się jeszcze bardziej nabrzmiałe,ja to chyba musze kupić rozmir "E" lub "F"
![]()
W wątku o zakupach wkleiłam linka.
Kupiłam na allegro za 30 zł 2 szt.
I powiem Ci ze sa bardzo fajne i łatwo sie odpinają
kinia220v
Czarodziejka wielkie gratulacje expresowego porodu

monikasia
Czarodziejko gratuluje expresowego porodu:-) I wszystkiego dobrego dla Ciebie i Malenstwa:-)
monikasia
Anne ja tez musze E alboF kupic;-)

reklama
Ja kupiłam F ale nie wiem czy nie bedzie małe :/
Bo ja poza ciążą nosiłam takie duze D
W co jak w co ale w biust mnie Bozia obdarzyła
To tylko ja mam takie małe cycki?

Przed ciążą nosiłam B.
Teraz, na końcówce noszę C.
A karmniki kupiłam D.
Mam kompleksa cyckowego