reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

...a mam pytanie do Was - jak wygląda u Was sprawa z seksem? Na początku ciąży źle sie czułam i jakoś nie miałam ochoty, ale teraz mogłambym sie kochać codziennie, a nawet częściej (cierpię tylko dlatego, że mój Mąż duzo pracuje i nie zawsze jest dostępny :-D) a jak to jest u Was?:cool2:

Jestem w 21tc

Wiesz co? Ja nie mam ochoty się kochać... dla mnie jest to mało przyjemne ostatnio... muszę z lekarzem pogadać czemu tak się dzieje... mam wrażenie że coś w psychice siedzi i obawa przed skrzywdzeniem dzidzi robi swoje... a naprawdę bym chciała się pokochać tak jak to było kiedyś... :(

reklama
Dzień dobry,

wczoraj miałam ponury humor po tych smutnych wieściach od Agnieszki ale moja Majeczka kochana poprawiła mi go, bo jak lezałam w łózeczku to zaczęła kopać, tak że kilka razy widziałam to na brzuszku, takie sekundowe wybrzuszenia, cudowne to było:tak::tak:. Weekend czeka mnie pod znakiem spotykania z ludzmi, dziaj popoludniu spotkanie z wroclawiankami:-) a potem jedziemy na wieś pod Legnice do moich rodzicow, przenocujemy a w niedziele do Legnicy do teściow;-), także pewnie rzadziej na bb będe

nietka - gratuluje córeczki:tak::tak:, kolejna dziewuszka na forum:tak:
paula 24211 - miłego weekendu tobie równiez:tak:
mamo mikołaja - myśle, że twoje podjescie mimo twoich problemow jest bardzo dojrzałe, musimy myslec pozytywnie, tylko to takie cieżkie jak wokół czyta się takie smutne wieści:-(
Agi78,kreatorka - powodzenia na usg

Witam i ja w ostatni dzień laby... od poniedziałku znów wracam do pracy ...;)

mama mikołaja - uważaj na siebie, i myśl pozytywnie - życzę, żeby zabiegi pomogły i żebyś wkrótce poczuła się lepiej ;-)

zdec - fajne do urządzenie do wykrywania bicia serduszka ... chyba bardzo uspokaja??

Lencja - ja mam ten sam problem, że nie czuję jeszcze ruchów mojej małej ... chociaż bardzo się uspokoiłam po wizycie u Pani Doktor w zeszły czwartek ... powiedziała, że ruchy powinnam poczuć za 2-3 tygodnie (ale bardziej za dwa), mam wysoko łożysko i to powoduje, ze ruchy czuje się trochę później niż inne osoby, i do tego szerokie biodra, miednica ...
tak więc nie martwmy się na zapas i czekamy spokojnie, a w poniedziałek na pewno zobaczysz swoje maleństwo jak fika ;)

Agi78 - ja dopiero w ciąży zaczełam chodzić na zwolnienia ... wcześniej to siłą mnie nikt nie mógł wypędzić, przez 8 lat pracy to może 6 dni byłam na L4 ...
A teraz sobie tłumaczę, że maleństwo najważniejsze i tyle.
Ale nie przepracowuj sie za bardzo ... Pamiętaj o Twojej kruszynce!
I koniecznie zdaj relację jak było dziś na wizycie ;)

agast22 - zdrowiej nam szybko!

kreatorka - udanej wizyty życzę, daj znać jak wrócisz!
tak, właściwie wszystko załatwione, tylko ten wpis to rata kredytu mniejsza będzie a kasa teraz potrzebna!

a ja dziś w ramach relaksu do kosmetyczki się wybieram ... muszę coś z sobą zrobić ;)

miłego dnia!

cześć kochane!!

ja już wstałam, zjadłam twarożek i szykuję się do wyjścia- jadę do mathercare- trzeba trochę różu kupić dla córci...hihihihiihihihihi.
Wkleiłam foteczki z usg na linka.

buziale i miłego dnia.

Ps. Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty.
Ps.1 padło pytanie o sex- jak dla mnie mógłby nie istnieć ( ku żalowi mojego męża) wogóle mnie nie kręci teraz sex:no:

Znalazłam na allegro fajną spódniczkę tylko troszkę drogą, ale może się skusze bo brakuje mi spódniczki, mam same jeansy, a dostane 700zł luźnej kasy...
*b-m* MAMA LICIOUS spódniczka jeansowa TILDA M (904208415) - Aukcje internetowe Allegro
I do tego bluzeczkę :)
>LOLA<MAMA LICIOUS MIXI M NEW! GRATIS! (900199072) - Aukcje internetowe Allegro

a ja właśnie czekam na paczkę od tej kobietki z allegro. Zamówiłam 2 bluzki i 2 pary dzinsów....już się nie mogę doczekać aż przyjdą:-)

...a mam pytanie do Was - jak wygląda u Was sprawa z seksem? Na początku ciąży źle sie czułam i jakoś nie miałam ochoty, ale teraz mogłambym sie kochać codziennie, a nawet częściej (cierpię tylko dlatego, że mój Mąż duzo pracuje i nie zawsze jest dostępny :-D) a jak to jest u Was?:cool2:

Jestem w 21tc

Wiesz co? Ja nie mam ochoty się kochać... dla mnie jest to mało przyjemne ostatnio... muszę z lekarzem pogadać czemu tak się dzieje... mam wrażenie że coś w psychice siedzi i obawa przed skrzywdzeniem dzidzi robi swoje... a naprawdę bym chciała się pokochać tak jak to było kiedyś... :(

Widzę że nie jestem sama z brakiem ochoty na sex :confused:
Głupio się przyznać ale my od początku ciąży kochaliśmy się może kilka razy, bo albo mój mąż wracał późno z pracy albo ja byłam zmęczona, albo obawiałam się o maleńką... Coś siedzi mi chyba w psychice szczególnie odkąd Julka zaczęła dawać o sobie znać. Mój mąż nic nie mówi ale chyba rozumie że mam blokadę.

kpi23 - na jakie zabiegi chodzisz do kosmetyczki? :-D
Ja nie wiem na co moge sobie pozwolić w ciąży?:-)

jestem w 21tc

reklama
Do góry