reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to super, ze coś już się dzieje ...trafisz na poczatku cyklu? a moze @ nie przyjdzie?

:-)wiesz tak jak zawsze miałam nadzieje i się wkręcałam tak teraz wiem że @ i tak przyjdzie ale jestem pełna energii bo postanowiłam że luty będzie miesiącem wszelkich badań:tak: biorę się ostro za sprawdzenie swojego organizmu no i jeszcze może M przekonam do badania armii bo tak jakoś zawsze to odkładaliśmy na następny miesiąc i następny :blink:

dzięki chyba wiem o co chodzi...za moment już wogóle będę wiedziała, powinna się lada moment otworzyć...bo u mnie zaczęly się płodne :) huraaaa
jutro startuje z testami owu:)

;-)trzymam za Ciebie kciuki oby tym razem się udało :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Planuję dzisiaj uwieść mojego M. Ubieram sexy bieliznę, ubieram chustę z dyndelkami z Egiptu co siostra mi przywiozła- mamy chatę wolną bo teściowa wyjachała więc można broić;-):happy2:

Planuję dzisiaj uwieść mojego M. Ubieram sexy bieliznę, ubieram chustę z dyndelkami z Egiptu co siostra mi przywiozła- mamy chatę wolną bo teściowa wyjachała więc można broić;-):happy2:
to super...a spiewają, ze jak dzieciaków nie ma w domu to... ;) my się na jutro, pojutrze i popojutrze i popopojutrze umawiamy, z tymze jutro też seksownie imprezowo...nie wiem moze pokojówka przejedzie ;) a moze jakaś inna lolcia ;) koniecznie w pończochach i butach na wysokim obcasie :)

oj to zycze zlotego strzalu ja jutro chce ubrac miniuwe i pas do ponczoch i ponczochy i bluzke z dekoltem :-) tylko kozaczkow szpilek ubrac niemoge zeby wykonczyc efektownie ubior :-( bo jak tesciowa uslyszy ze w obcasach chodze po pokoju(a u nas podloga szwedzka) to by zaraz wlecial i rabanu narobila ze podloge porysuje:baffled: :wściekła/y: ach niema to jak swoje i to moje 2 marzenie :zawstydzona/y:

troche bedzie smiesznie hipcio w sexi ciuszkach ale to nic po tygodniowym celibacie to mezu pewnie nawet niespojzy tylko zaraz do dziela sie zabierze hihihii

:-)wiesz tak jak zawsze miałam nadzieje i się wkręcałam tak teraz wiem że @ i tak przyjdzie ale jestem pełna energii bo postanowiłam że luty będzie miesiącem wszelkich badań:tak: biorę się ostro za sprawdzenie swojego organizmu no i jeszcze może M przekonam do badania armii bo tak jakoś zawsze to odkładaliśmy na następny miesiąc i następny :blink:
pewnie w głębi ducha masz nadzieje, ze nie przyjdzie...ale głośno mówisz, ze nie liczysz na fasolkę ;) ja tak mam :);)

Oliwka już Tobie gratulowałam, ale nie wiesz czy czytasz posty w tył tak regularnie. GRATULUJĘ< TY SZCZĘŚCIARO, oby trzeci skarb był tak samo słodki jak te 2 maluszki na tym zdjęciu po prostu roszkoszne te twarzyczki mają:-)

Czasami czytam kochana ,Jeszcze raz dziękuje za gratulacje trzymam kciuki aby i wam się udało.Mam nadzieję że będzie dziewczynka bo Oliwka mówi że chce siostrzyczke bo brata już ma ..

to super...a spiewają, ze jak dzieciaków nie ma w domu to... ;) my się na jutro, pojutrze i popojutrze i popopojutrze umawiamy, z tymze jutro też seksownie imprezowo...nie wiem moze pokojówka przejedzie ;) a moze jakaś inna lolcia ;) koniecznie w pończochach i butach na wysokim obcasie :)

Widzę że impreza owulacyjna nadciąga, ja też jeszcze jutro i pojutrze poszaleje a co tam mam jutro 17 dc i jajnik pobolewa więc może akurat się uda :-D

reklama
Do góry