Ja też próbowałam , nawet lekarzowi mówiłam to sie zdziwił szczerze nawet uśmiał, więc zrezygnowałam może za szybko trzeba było więcej cykli niż 2.no ja w tym cyklu bede probowala z tym tyleczkiem w gorzeciekawe czy cos z tego bedzie ma z na poczatku sie smial jak mu powiedzialam ze bede tak robic a ostatnio sam sie pytal kiedy bede nogi zadzierac io dziwo nieprotestuje jak mu daje cynk do lykania a tak to nigdy zadnych pigolek nielykal i niedal sobie przegadac a teraz prosze sam grzecznie lyka hihihihi
reklama
to miłodzięki za zaproszenie
nadrobić spróbujemy przynajmniejweek mam wolny, tylko u mnie płodne nadchodzą więc impreza się szykuje
A co u Ciebie? wzięlaś sie za jakieś badania
niestety nie ale za to umówiłam się do gina i mam nadzieje że on coś powie ciekawszego niż jego poprzednik bo ten doktor mnie badał w szpitalu i był bardzo sympatyczny i wtedy wybiorę się na badania 
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Uda się i tobie ..ja się nie nastawiałam że nam się uda w 1 cyklu a tu taka niespodzianka,i powiem ci że jakoś obserwowałam siebie ale nie było nic na siłe .cze Oliwka
Ogromne gratulacjejak bym tak chciała jak Ty
![]()
Ja zawsze leżę i pilnuję, żeby nie wypłynęłoz poduszką też, albo świecę robię...wygłupiam sie
![]()
Tak wiesz troche ciężko zrozumieć z tych naszych opisów bo każda innych używa słów.Ale tak szczególnie po okresie zauważysz że jest wyżej i tak jakbyś nos dotykała i przed @ też takie odczucie.lapop
ja czuję taki płaski, twardy krążek to to jest szyjka? czy przed tym jest ujście?...w innych dc kojarzę, ze jest zupełnie miękko, tak jakby tego krążka nie było, to może wtedy jest otwarta?
chyba przejzal wkoncu i tez doszedl do w niosku ze to juz najwyzszy czas na rodzenstwo a nawet ostatni gwizdek bo ona rosnie ciagle a zanim by sie nastepne pojawilo to minimum 9 miesiecy i tak odrazu bawic sie niebedzie z malażabka
czyli Twój mąż sie wkręciłwidzisz ten opór był chwilowy
![]()
woiec ponad rok zanim bedzie miec kompana do zabawyno to super, ze coś już się dzieje ...trafisz na poczatku cyklu? a moze @ nie przyjdzie?niestety nie ale za to umówiłam się do gina i mam nadzieje że on coś powie ciekawszego niż jego poprzednik bo ten doktor mnie badał w szpitalu i był bardzo sympatyczny i wtedy wybiorę się na badania
![]()
Oliwka już Tobie gratulowałam, ale nie wiesz czy czytasz posty w tył tak regularnie. GRATULUJĘ< TY SZCZĘŚCIARO, oby trzeci skarb był tak samo słodki jak te 2 maluszki na tym zdjęciu po prostu roszkoszne te twarzyczki mają:-)Uda się i tobie ..ja się nie nastawiałam że nam się uda w 1 cyklu a tu taka niespodzianka,i powiem ci że jakoś obserwowałam siebie ale nie było nic na siłe .
dzięki chyba wiem o co chodzi...za moment już wogóle będę wiedziała, powinna się lada moment otworzyć...bo u mnie zaczęly się płodneTak wiesz troche ciężko zrozumieć z tych naszych opisów bo każda innych używa słów.Ale tak szczególnie po okresie zauważysz że jest wyżej i tak jakbyś nos dotykała i przed @ też takie odczucie.
jutro startuje z testami owu
reklama
To super ostro do dzieła.dzięki chyba wiem o co chodzi...za moment już wogóle będę wiedziała, powinna się lada moment otworzyć...bo u mnie zaczęly się płodnehuraaaa
jutro startuje z testami owu![]()
Podziel się: