reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no ja w tym cyklu bede probowala z tym tyleczkiem w gorze :) ciekawe czy cos z tego bedzie ma z na poczatku sie smial jak mu powiedzialam ze bede tak robic a ostatnio sam sie pytal kiedy bede nogi zadzierac io dziwo nieprotestuje jak mu daje cynk do lykania a tak to nigdy zadnych pigolek nielykal i niedal sobie przegadac a teraz prosze sam grzecznie lyka hihihihi
Ja też próbowałam , nawet lekarzowi mówiłam to sie zdziwił szczerze nawet uśmiał, więc zrezygnowałam może za szybko trzeba było więcej cykli niż 2.

reklama
to miło:) dzięki za zaproszenie :)
nadrobić spróbujemy przynajmniej ;) week mam wolny, tylko u mnie płodne nadchodzą więc impreza się szykuje :)

A co u Ciebie? wzięlaś sie za jakieś badania

:no:niestety nie ale za to umówiłam się do gina i mam nadzieje że on coś powie ciekawszego niż jego poprzednik bo ten doktor mnie badał w szpitalu i był bardzo sympatyczny i wtedy wybiorę się na badania :tak:

cze Oliwka
Ogromne gratulacje :) jak bym tak chciała jak Ty :)

Ja zawsze leżę i pilnuję, żeby nie wypłynęło :) z poduszką też, albo świecę robię...wygłupiam sie ;)
Uda się i tobie ..ja się nie nastawiałam że nam się uda w 1 cyklu a tu taka niespodzianka,i powiem ci że jakoś obserwowałam siebie ale nie było nic na siłe .

lapop
ja czuję taki płaski, twardy krążek to to jest szyjka? czy przed tym jest ujście?...w innych dc kojarzę, ze jest zupełnie miękko, tak jakby tego krążka nie było, to może wtedy jest otwarta?
Tak wiesz troche ciężko zrozumieć z tych naszych opisów bo każda innych używa słów.Ale tak szczególnie po okresie zauważysz że jest wyżej i tak jakbyś nos dotykała i przed @ też takie odczucie.

żabka
czyli Twój mąż sie wkręcił :) widzisz ten opór był chwilowy :)
chyba przejzal wkoncu i tez doszedl do w niosku ze to juz najwyzszy czas na rodzenstwo a nawet ostatni gwizdek bo ona rosnie ciagle a zanim by sie nastepne pojawilo to minimum 9 miesiecy i tak odrazu bawic sie niebedzie z mala:baffled: woiec ponad rok zanim bedzie miec kompana do zabawy

Uda się i tobie ..ja się nie nastawiałam że nam się uda w 1 cyklu a tu taka niespodzianka,i powiem ci że jakoś obserwowałam siebie ale nie było nic na siłe .
Oliwka już Tobie gratulowałam, ale nie wiesz czy czytasz posty w tył tak regularnie. GRATULUJĘ< TY SZCZĘŚCIARO, oby trzeci skarb był tak samo słodki jak te 2 maluszki na tym zdjęciu po prostu roszkoszne te twarzyczki mają:-)

Tak wiesz troche ciężko zrozumieć z tych naszych opisów bo każda innych używa słów.Ale tak szczególnie po okresie zauważysz że jest wyżej i tak jakbyś nos dotykała i przed @ też takie odczucie.
dzięki chyba wiem o co chodzi...za moment już wogóle będę wiedziała, powinna się lada moment otworzyć...bo u mnie zaczęly się płodne :) huraaaa
jutro startuje z testami owu:)

reklama
Do góry