reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny, trzymam kciuki za walentynkowe testowanka...

bardzo dużo piszecie, musze sie w tym wszystkim odnaleźc, poczytać i mam nadzieję że sie wprawię :):tak::-D

Suzi1 może jeszcze sie uda :) ja przy pierwszej ciązy plamienia (oczywiscie lekkie i ciemnobrązowe) miałam do 3 miesiąca ciązy ... nadal trzymam kciuki :)

Svensonka
z ciuszkami miałam podobną historię, dałam cała paczkę kolezance z zaznaczeniem ze są do zwrotu natomiast ona po kilku miesiacacj sprzedała je na allegro i dziewczynom z jakiegos forum ;)...interesik był calkiem niezły bo ciuszki byly mało uzywane lub nowe :tak:;-);-)
no to sama nie jestem uffff wiesz tu juz nie chodzi o to bo dalam bo wiem ze biedna i kasy nie miala a ona mi z tekstem pozniej przeciez mowilas ze moze z nimi zrobic co chce swirnieta ja tu cale dresy adidasa nike reebok i od kobitek z pracy bossa czy prady ubranka a ta..... sobie za kilka zlotych sprzedawala co za ludzie pusci masakra
Jakie plany na dzis u nas -20 zamarzneeeeeee

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki za walentynkowe testowanka...

bardzo dużo piszecie, musze sie w tym wszystkim odnaleźc, poczytać i mam nadzieję że sie wprawię :):tak::-D

Suzi1 może jeszcze sie uda :) ja przy pierwszej ciązy plamienia (oczywiscie lekkie i ciemnobrązowe) miałam do 3 miesiąca ciązy ... nadal trzymam kciuki :)

Svensonka
z ciuszkami miałam podobną historię, dałam cała paczkę kolezance z zaznaczeniem ze są do zwrotu natomiast ona po kilku miesiacacj sprzedała je na allegro i dziewczynom z jakiegos forum ;)...interesik był calkiem niezły bo ciuszki byly mało uzywane lub nowe :tak:;-);-)
pokaz zdjecie synka!!!!!

jejku nie przesadzaj jedz jak kon bedziesz ty i kruszynka silniejsza serioooooooooooo

Kochana nie liczy sie to ile sie je tylko to co sie je. Ja wole sie nie napychac a jesc czesciej,zeby potem nie przytyc 30 kg. Jem normalnie tylko mniej a czesciej tak jak zalecał mi lekarz :tak:zeby bez podstawy nie rozciągac sobie żołądka bo tak naprawde nasze zachcianki to nie są zachciankami fasolki tylko naszymi, bo wątpie, zeby nasze fasolki chciały np chipsy jesc :) ja mam zamiar duzo nie przytyc i odrzywiac sie zdrowo;-) tylko zaczęłam nie tolerować nabiału :(

Svensonka,
zaraz wkleje zdjątko :)

nio ja miałam podobnie, wiedziałam ze dziewczyna jest biedniejsza bynajmniej tak ciągle powtarzała i narzekała na swój los wiec pożyczyłam, ale nic to , planuję miec teraz córeczkę haha (jelsi wogole da sie zaplanować ;) ) wiec i tak tamte ciuszki by mi sie nie przydały hehe ;)

Mikołaj

555kr7.jpg

Kochana nie liczy sie to ile sie je tylko to co sie je. Ja wole sie nie napychac a jesc czesciej,zeby potem nie przytyc 30 kg. Jem normalnie tylko mniej a czesciej tak jak zalecał mi lekarz :tak:zeby bez podstawy nie rozciągac sobie żołądka bo tak naprawde nasze zachcianki to nie są zachciankami fasolki tylko naszymi, bo wątpie, zeby nasze fasolki chciały np chipsy jesc :) ja mam zamiar duzo nie przytyc i odrzywiac sie zdrowo;-) tylko zaczęłam nie tolerować nabiału :(
to dobry pomysl ja tez malo przytylam chyba tylko 8kg i tydzien po porodzie wygladalam jak przed ciaza a szwedki jak wielkie barylki wygladaja he he

Svensonka,
zaraz wkleje zdjątko :)

nio ja miałam podobnie, wiedziałam ze dziewczyna jest biedniejsza bynajmniej tak ciągle powtarzała i narzekała na swój los wiec pożyczyłam, ale nic to , planuję miec teraz córeczkę haha (jelsi wogole da sie zaplanować ;) ) wiec i tak tamte ciuszki by mi sie nie przydały hehe ;)

Mikołaj

555kr7.jpg
slodki a kto imie wybieral???+
misia ja mam ksiazke o tym musicie sie przytulacj konkretnie 3 dni czyli 48godzin przed owulacja wtedy sa dziewczynki he he i duzo slodyczy wapnia jedz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No własnie tez czytalam , co prawda wiem ze moj organizm nie jest perfekcyjnie zaprogramowany ;) a żeby takie palnowanie przyniosło efekt to kobieta musi miec cykle jak w zegarku i niczym nie zakłócone a ja nie jestem pewna swoich...:) Jednak czekamy do tego nastepnego cyklu aby wlasnie sproobowac te 2 dni przed owu, bo w 90% czuje kiedy się zbliża ... Jak sie nie uda to nic się nie stanie, bo chlopcy są cudowni i moge miec dwoch synków, ale chce zwiekszyc , chociaz o kilka % szanse na dziewczynkę ;)
Co do imienia, to mial byc Marcel albo Mikołaj ale przy porodzie stwierdzilismy ze będzie Mikołajek :) czemku pytasz ?? :-);-)
Na razie mam nadzieje ze wogóle uda się zajść w ciąże, bo jak czytam co się dzieje i ile niektóre pary sie starają to az sie boję...:-(

Trzymam mocno, bardzo mocno kciuki za wszystkie staraczki...:):-)

Ostatnia edycja:
No własnie tez czytalam , co prawda wiem ze moj organizm nie jest perfekcyjnie zaprogramowany ;) a żeby takie palnowanie przyniosło efekt to kobieta musi miec cykle jak w zegarku i niczym nie zakłócone a ja nie jestem pewna swoich...:) Jednak czekamy do tego nastepnego cyklu aby wlasnie sproobowac te 2 dni przed owu, bo w 90% czuje kiedy się zbliża ... Jak sie nie uda to nic się nie stanie, bo chlopcy są cudowni i moge miec dwoch synków, ale chce zwiekszyc , chociaz o kilka % szanse na dziewczynkę ;)
Co do imienia, to mial byc Marcel albo Mikołaj ale przy porodzie stwierdzilismy ze będzie Mikołajek :) czemku pytasz ?? :-);-)
Na razie mam nadzieje ze wogóle uda się zajść w ciąże, bo jak czytam co się dzieje i ile niektóre pary sie starają to az sie boję...:-(

Trzymam mocno, bardzo mocno kciuki za wszystkie staraczki...:):-)
tak z ciekawosci pytam.
Moj Oskarek mial miec na imie Leo ale w polsce nie ma Leo tylko Leon lub Leonard ale to mi sie nie podobalo i wyszedl oskarek
Kupilam sobie testy owulacyjne wiec jak wyjdzie pozytywny to tylko do 4 godzin ranoi mozna na dziewczynke probowac pozniej chlopoki wygrywaja he he

Przychodzi baba w ciazy do lekarza.
-Co pani jest?
_A tak sobie zaszlam.....

hahah ;)
no moj Mikołaj był wlasnie zmajstrowany w owu :)...
4 godz przed owu to juz chyba za pozno na dziewczynke choc tak naprawde nigdy nie wiadomo ;)
tak kolezanko ale jak test robisz o 4-5 rano bo tak trzeba mniejwiecej he he to masz te 4godzinki a noz widelec
ja bede majstrowala teraz od poniedzialku to 10 dzien cyklu do poczatku owolki he he

Kto to jest maz?
-Zastepca kochanka do spraw finansowo-gospodarczych
he he

hahah ;)
no moj Mikołaj był wlasnie zmajstrowany w owu :)...
4 godz przed owu to juz chyba za pozno na dziewczynke choc tak naprawde nigdy nie wiadomo ;)
no widzisz ale tecik sie robi o 4 rano i imprezka przez 4 godzinki he he

reklama
ehh chyba na teścik sie nie zdecyduje...za bardzo bym sie stresowała i juz pewnie wogóle nic by z tego nie wyszło...

Svensonka to widze że tez planujesz córeczkę ? :):-):tak:

Do góry