reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ANIAF, DUSIA, KASIA1000

GRATULACJE !!!!! :)
Wracajcie szybko do formy i oczywiście do nas na BB!!!
P.S.Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze macie to juz za soba tulicie swoje Aniołki do siebie a ja jakos nie umie sie rozpakowac :(

no właśnie jak to jest z tym ktg? ja jeszcze nie miałam ani razu robionego..może przed samym porodem mi zrobią?czy jak to jest bo ja sie nie orientuję..:sorry2:
Ja będę miała ktg bo już od dawna mam skurcze. Gin pow. że to normalne teraz, ale ja mam już od 8 mc i to też miało być normalne. Nie wiem nie znam się na tym.
W pierwszej ciąży miałam ktg bo skarżyłam się na bóle brzucha, to był 9m-c, a w drugiej to dopiero w szpitalu jak pojechałam do porodu.

A tam....ile kobiet tyle różnych przyrostów wagi....
nie ma sie co martwić...
Ja mam 12 na plusie...jeszcze praktycznie 4 tyg do daty porodu więc koło 15 spokojnie sie pewnie zakręci...

przez całą ciąże tyle tylko przytyłaś czy jak?!:szok:
jeny..ja to 16kg..aż teraz to sie poczulam jak grubaska;-):sorry2:

Kompleksów się można przy niektórych nabawić :zawstydzona/y:
Ja mam 13 kg na plusie i myślałąm, że to mało, ale okazuje się, ze byłam w błędzie... :-(
Tak tyle przytyłam przez całą ciąże. Tzn. od wagi wyjściowej, bo potem schudłam 3 czy 4 kg, nadrobiłam to do wagi początkowej i przytyłam 7 kg. Mną się nie stresujcie ja mam dużo swoich kg :szok::wściekła/y:więc jak z dzieckiem ok. to dobrze że tylko tyle przytyłam:-)
Wy pewnie własnych macie nie za wiele to teraz możecie sobie ponosić przez chwilkę:-D

reklama
Do góry