agapa
Fanka BB :)
U mnie brzuch wysoko, a kolejna wizyta już za tydzień i pierwsze ktg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tylko ja mam takie małe cycki?:-(
Przed ciążą nosiłam B.
Teraz, na końcówce noszę C.
A karmniki kupiłam D.
Mam kompleksa cyckowego![]()
hehe nie tylko ty... mam dokładnie jak ty... co prawda teraz mi urosły do D..... ale z tym stanikiem do karmienia to sama nie wiem jeden kupiłam w rozmiarze D ... stwierdziłam że jak coś to wyśle M po większy
ja to się martwie co to będzie jak skończę karmic piersią... to po cyckach to śladu chyba nie będzie
z przodu plecy z tyłu plecy....![]()
Ja mam tak samo B,C,D
I jak znam zycie to mi spadna do B , ale zostana rozstepy !!! Choc zawsze lubilam te moje male mandarynki ale te rozstepy to nie przeżyje
SA STRASZNE !!!!
przez całą ciąże tyle tylko przytyłaś czy jak?!Ja niecałe 7kg, nie jest tak źle jak myślałam
Mi brzuch już jakieś 2 tyg temu opadł..że jak siadam to mam go między nogamidzieki dziewczyny. pytanie czy wam tez już obniżył się brzuch?
dokładnie..niewygodnie sie siedzi...ja już siedząc nóg nie złącze hehe..;-)tak i szczerze powiem mam wrażenie że niżej to już się nie da opuścić...... nawet siedzieć się przyzwoicie nie da, trzeba nogi szeroko rozkraczać hehehehe
no właśnie jak to jest z tym ktg? ja jeszcze nie miałam ani razu robionego..może przed samym porodem mi zrobią?czy jak to jest bo ja sie nie orientuję..U mnie brzuch wysoko, a kolejna wizyta już za tydzień i pierwsze ktg
no właśnie jak to jest z tym ktg? ja jeszcze nie miałam ani razu robionego..może przed samym porodem mi zrobią?czy jak to jest bo ja sie nie orientuję..![]()
no właśnie jak to jest z tym ktg? ja jeszcze nie miałam ani razu robionego..może przed samym porodem mi zrobią?czy jak to jest bo ja sie nie orientuję..![]()
Ja mam tak samo B,C,D
I jak znam zycie to mi spadna do B , ale zostana rozstepy !!! Choc zawsze lubilam te moje male mandarynki ale te rozstepy to nie przeżyje
SA STRASZNE !!!!
Ja się cieszę, bo przynajmniej rozstępów nie mam![]()