reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
To tylko ja mam takie małe cycki? :zawstydzona/y::-(
Przed ciążą nosiłam B.
Teraz, na końcówce noszę C.
A karmniki kupiłam D.

Mam kompleksa cyckowego :zawstydzona/y:

hehe nie tylko ty... mam dokładnie jak ty... co prawda teraz mi urosły do D..... ale z tym stanikiem do karmienia to sama nie wiem jeden kupiłam w rozmiarze D ... stwierdziłam że jak coś to wyśle M po większy
ja to się martwie co to będzie jak skończę karmic piersią... to po cyckach to śladu chyba nie będzie:p
z przodu plecy z tyłu plecy....:szok::-D

Ja mam tak samo B,C,D :tak:
I jak znam zycie to mi spadna do B , ale zostana rozstepy !!! Choc zawsze lubilam te moje male mandarynki ale te rozstepy to nie przeżyje :szok:
SA STRASZNE !!!!

dzieki dziewczyny. pytanie czy wam tez już obniżył się brzuch?
Mi brzuch już jakieś 2 tyg temu opadł..że jak siadam to mam go między nogami:tak:;-):-D
tak i szczerze powiem mam wrażenie że niżej to już się nie da opuścić...... nawet siedzieć się przyzwoicie nie da, trzeba nogi szeroko rozkraczać hehehehe
dokładnie..niewygodnie sie siedzi...ja już siedząc nóg nie złącze hehe..;-)
U mnie brzuch wysoko, a kolejna wizyta już za tydzień i pierwsze ktg
no właśnie jak to jest z tym ktg? ja jeszcze nie miałam ani razu robionego..może przed samym porodem mi zrobią?czy jak to jest bo ja sie nie orientuję..:sorry2:

no właśnie jak to jest z tym ktg? ja jeszcze nie miałam ani razu robionego..może przed samym porodem mi zrobią?czy jak to jest bo ja sie nie orientuję..:sorry2:

Ja miałam robvione bo leżałam w szpitalu.
A najwazniejsze sa przed porodem bo to skurcze wyłapuje.
Ja mam adapter tetna to sobie w domu pomiary robie ;P

Ja też nie miałam KTG. Ale moja gin powiedziała, że to nie jest konieczne jak nic się nie dzieje. Dopiero jak dostajesz skurczy, to Cię podłączają i sprawdzają czy wszystko OK.

reklama
Ja mam tak samo B,C,D :tak:
I jak znam zycie to mi spadna do B , ale zostana rozstepy !!! Choc zawsze lubilam te moje male mandarynki ale te rozstepy to nie przeżyje :szok:
SA STRASZNE !!!!

Ja się cieszę, bo przynajmniej rozstępów nie mam :tak::-D

Ja tylko na piersiach nie mam rozstepów :/
A tak to masakra.
Ale krem / maść z macicy perlowej jest boska.
Skuteczne smarowanie i październikowa mama juz nie pamieta co to były rozstepy.
Wiec my do latat tez mamy duze szanse ;)

Do góry