reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam w południe :-)

Ja też właśnie z zakupów wróciłam. Stary zabrał się za obiadek więc mam troche czasu żeby poczytać co naskrobałyście i popisać :-):-)
My drugi dzień starankowej imprezki a i jutro i w poniedziałek i we wtorek pewnie też będzie wesoło a cooo :-D:-D

U nas - 3 stopnie ale od rana śnieg pada wiec ja już dzisiaj się nigdzie nie wybieram :tak::tak:

"Skuteczne pozycje sexu owulacyjnego". może na zamkniętym coo :-D:-D:-D
a witamy ja mam obiadek z wczoraj he he cwaniara
do znajomych na polska telewizje chyba popoludniu pojdziemy a narazie jestemz synkiem w domciu mezus sprawy pojechal zalatwiac

Hej!jestem tu nowa,ale mam nadzieję że udzieli mi się Wasz entuzjazm w staraniach;)...póki co mam 1 cykl za sobą,dziś dostałam okres:-(...a już myślałam że mi się udało...jednak jeszcze nie.

:-) witaj :-)

Witam staraczki wstąpiłam do was z wrześniówek 2010 do których uciekłam będąc chwilke z wami staraczkami.
Przesyłam mnóstwo fluidków ciążowych i do zobaczenia być może na forum wrześniówki 2010 lub październik 2010
Trzymam za was wszystkie mocno kciukasy
Pozdrawiam :-)

:-D nowa porcja fluidków :-D

Wiesz co ja czytam "Księżyc w nowiu" to druga część tego "Zmierzchu" co taką furorę na ekranie zrobił. Ja myślałam że to dla małolatów ale książka super, sięgnęłam po nią bo leżała w pracy i tak oderwać mi się trudno.

;-) ja właśnieczekam w kolejce na całą serię :tak:

o a to mój brzuch jakoś tak 2 mc po 2 porodzie

ac7eb217f135463b84c8d9a626d56e6c,5,19,0.jpg

b6a8520a6566a554f5e24a88881161b4,5,19,0.jpg

super :tak: wogóle brzuszka nie masz ;-)

fajowy :-) ja mam chrześniaczka Mikusia ;-):-)

A ja strasznie zalatana jestem :sorry2: czasu mi brakuje :sorry2: staranka trwa - owu ni było (więc cykl nie będę mieć 33 dc) :dry: jeszcze w kolejce miałam 37 dc lub na koniec 43 dc, 44 dc :-p także jeszcze z 10 dni starań :sorry2:;-):-)

To ja już dzisiaj wypróbuje tą pozycję moje kochane - jak zafasolkujemy to agutkaZG opatentujesz ją hehehe :-D:-D
tylko pomyslu za friko nie oddawaj nic nie ma za darmo he he

tylko pomyslu za friko nie oddawaj nic nie ma za darmo he he
Koktaile bezalkoholowe:
Shake morelowy
2morele
75ml mleka
30mlsoku pomaranczowego
40g jogurtu naturalnego
Wszystkie skladniki koktailu zmieszac w mikserze.podawac w dlugiej szklance High-ball
Smacznego laseczki

Wstydliwy baban:
1banan
50ml soku brzoskwiniowego
50g lodow
10ml syropu o nazwie Grenadine (czerwony w spozywczym sa)
Zmieszac w mikserze podawac w dlugiej szklance

Shake bananowo-jagodowy:
1/3banana
3 truskawki
50ml soku pomaranczowego
Zmieszac w mikserze podawac w kieliszku do szmpana

Kochas:
1 brzoskwinia
3-4 truskawki
75ml soku ananasowego
50ml soku zurawinowego
Zmieszac w mikserze podawac w dlugiej szklance

Zboczenie zawodowe barmanki teraz juz beda drinki bezalkocholowe o ile zajde w lutym he he
ma ktos imprezke chce fajne kolorowe drinki walic dniami i nocami
podam przepisy he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My juz z Zuzią po obiadku. :-) G. zje sam,bo narazie pojechał po pracy na reklamacje. ;-)
W ogóle Moja Córcia zajadała się dziś surówką z pekińskiej. :szok: Ona nigdy nie przepadała za surówkami,a tu jak się przysiadła,to łyżką zaczęła zajadać,haha. :-D :-)

To ja już dzisiaj wypróbuje tą pozycję moje kochane - jak zafasolkujemy to agutkaZG opatentujesz ją hehehe :-D:-D

Hahahahaha,ok - jakby co,to polecam się na przyszłość. :-D :-D :-D

Kurna,ale mi ten jajnik i podbrzusze dokuczają. :baffled:

hej babeczki:tak:
U mnie @ pełna bębą:baffled:Czyli czekamy na nowe staranka:tak:

I powiem Wam ze nie bede juz zwracałą uwagi na zadne objawy-przynajmniej na dzien dziesiejszy mam takie postanowienie:-D:tak:
A co z tego wyjdzie to zobaczymy:tak:
I tak sie zastanawiam czy nie isc sobie na siłownie,bedzie to lekarstwo dla kalorii a moze dla mnie jakas odskocznia????:confused::-D
Usiłuje wymyslic cos sensownego,zeby zajac czas i mysli:tak:

Suzi1 zmajstrujecie w takim razie dzidzie w walentynki :):-)

Ja za to czekam na @, czuje ze zbliza sie wielkimi krokami i potem staranka na całego :):tak:

własnie męzuś z pracy wrócił i zajał sie Mikim a ja lece sprzątać grrrrr :wściekła/y:normalnie pełnimy etat całodobowy :baffled:

reklama
Do góry