• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Ja też z drugim dzieckiem poczekam ze 3 lata. Choć nie powiem, jak widzę kobiety w ciąży to troszke mi tęskno za brzuszkiem...

Ostatnia edycja:
reklama
hej .. ja znów się na chwilę wyrwałam...:-p
normalnie brakuje mi tego siedzenia na bb :-( tak mi smutno... ehhhh
co tam u was/?? wszytsko dobrze??
chciałabym jak najszybciej mieć możliwość siedzeia jak kiedyś...normalnie nawet nie wim co skię u was dzieje:-(

hej .. ja znów się na chwilę wyrwałam...:-p
normalnie brakuje mi tego siedzenia na bb :-( tak mi smutno... ehhhh
co tam u was/?? wszytsko dobrze??
chciałabym jak najszybciej mieć możliwość siedzeia jak kiedyś...normalnie nawet nie wim co skię ue was dzieje:-(
u nas do przodu, wieczorami siedzimy na czacie, a tak to czekamy az dzieciaczki skoncza 3 miesiace a wtedy jak w zegarku koniec kolek i innych swinstw :rofl2::rofl2::rofl2:potem bedziemy czekac na zbki
no niektore zaprawione listopadowki zaczynaja sie starac o malenstwa natepne :happy:

dziunka trzymaj sie, musisz byc dzielna, oddychaj najlepiej przepona :-D:-D:-D

:-D

Chrzciny ogolnie udaly sie bardzo. Jestem zadowolona. Ale...no wlasnie jest "ale"... Tesciowa nawet nie dala kartki - pamiatki :baffled: doslownie nic. Nie chodzi mi juz nawet o prezent, ale o ta sama kartke zeby byla na pamiatke :baffled: nawet zdjecia z Asia nie chciala sobie zrobic :baffled:
Za to moja mama kupila krzeselko do karmienia, to co chcialam kupic :-) takze mam z glowy :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry