• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
;-)Witam w mglisty poranek:tak:
Jestem dziś niesamowicie wyspana. Antek zasnął wczoraj o 20 i odbudził się o 3.20, zjadł , zasnął, obudził się o 7 , zjadł zasnał i śpi dalej:tak::tak: ja chce tak juz zawsze:-D:-D
Właśnie uświadomiłam sobie, ze nadszedł czas , gdy zachodziłyśmy w ciąże- Iza chyba już o tym wspominała;-);-) a to było ROK temu - mi wydaje sie jakby wczoraj.Popatrzyłam wczoraj na zdjęcie testu ciążowego, który zrobiłam i na śpiącego Antka i nic innego nie przychodzi mi do głowy tylko CUD :happy2:
M zamierza uczcić dzień poczęcia małego -19 lutego. No cóż każdy powód dobry:blink:Ja zawzięcie bede sledzić forum listopad2010 jak tylko sie pojawi.
Dziś wybieramy się na impreze rodzinna do Malborka:tak:Małego zostawiam z siostra.Pierwszy raz wychodzimy gdzies tylko we dwoje:-D

;-)Witam w mglisty poranek:tak:
Jestem dziś niesamowicie wyspana. Antek zasnął wczoraj o 20 i odbudził się o 3.20, zjadł , zasnął, obudził się o 7 , zjadł zasnał i śpi dalej:tak::tak: ja chce tak juz zawsze:-D:-D
Właśnie uświadomiłam sobie, ze nadszedł czas , gdy zachodziłyśmy w ciąże- Iza chyba już o tym wspominała;-);-) a to było ROK temu - mi wydaje sie jakby wczoraj.Popatrzyłam wczoraj na zdjęcie testu ciążowego, który zrobiłam i na śpiącego Antka i nic innego nie przychodzi mi do głowy tylko CUD :happy2:
M zamierza uczcić dzień poczęcia małego -19 lutego. No cóż każdy powód dobry:blink:Ja zawzięcie bede sledzić forum listopad2010 jak tylko sie pojawi.
Dziś wybieramy się na impreze rodzinna do Malborka:tak:Małego zostawiam z siostra.Pierwszy raz wychodzimy gdzies tylko we dwoje:-D

My zaszlismy 23 lutego :) i tez sa plany imprezowe :) Tez patrze na mala i mysle ze to cud :) a co do spania - Ida tak spi od 4 dni - jest wiec szansa ze to sie utrzyma

Hej dziewczynki!!! O rajuśku ale się stęskniłam za forum, oczywiście w laptopie padł nam dysk i nie miałąm dostepu do świata z 2 tygodnie! Oczywiście straciłam zdjęcia z początku ciąży z malunim brzuszkiem itd jak sobie przypomnę to niech drzwi ścisną mojego mężą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na szczęście resztę zdjęc mamy w innych msc ale tak miło mi było patrzec na siebie z poczatku ciazy a tu dupa :-( Nie wiem czy nadaze czytac co naskrobałyscie :confused: Widzę wiele wątków nowych, ale najpierw wejdę na kłopociki z naszymi dzieciaczkami coby zobaczyc czy z moim wszystko ok. Pozdrawiam.

Pamiętacie mnie jeszcze????????????????? :-D

reklama
Eh ja po ciąży robiłam badania i morfologie mam wzorcową (a przy wypisie ze szpitala hgb miałam 8, natomiast mam bardzo wysokie OB, bo az 48 i nie wiem od czego :( lekarz powiedział, że może to dlatego, że jeszcze byłam w połogu i krwawiłam, no i 2 zęby do leczenia kanałowego były. muszę teraz OB powtórzyć.
Co do drugiego dziecka, to ja przez swoją niewydolną macicę nie urodzę sn, a mówiłam, że kolejnej cc to ja nie chcę , ale to było kiedyś ;-) teraz myślę o rodzeństwie dla Martysi, jednak nie wcześniej niż za 2-3 lata, chyba, że zdarzy się "wypadek przy pracy" ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry