• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Ja mogłabym miec kolejne ale urodzenie naturalnie mnie przeraża (miałam cc) także z tego powodu na Patryku kończe.Będzie jedynakiem.;-)

A ja się czuje jakoś tak nieciekawie tzn. jak patrze w lusterko to nie mogę uwierzyć,że tak tragicznie wyglądam i te wory pod oczmi:szok: - tragedia.

Swieży ogorek na oczy albo maska i sie poprawi. Zrob sobie makijaz i odrazu lepiej sie poczujesz. Pamietaj nie jestes sama ;-) Wszystkie pewnie wygladamy podobnie ;-):-D:-D

Ps. Twoj maluszek jest starszy o dzien od mojej ;-)

reklama
Ja mogłabym miec kolejne ale urodzenie naturalnie mnie przeraża (miałam cc) także z tego powodu na Patryku kończe.Będzie jedynakiem.;-)

A ja się czuje jakoś tak nieciekawie tzn. jak patrze w lusterko to nie mogę uwierzyć,że tak tragicznie wyglądam i te wory pod oczmi:szok: - tragedia.
zgadzam się z iloną dobry makijaż i maseczka zrobią robotę , ja też jak na siebie patrzę to jestem przerażona (głównie na zdjęciach bo w realu to chyba mam jakieś lustra wyszczuplające :-) ) chciałabym już wyglądać jak sprzed ciąży a tu się zapowiada długa droga jeszcze :-( no ale cóż muszę się wziąść za siebie bo do przyjazdu do PL chciałabym już normalnie wyglądać , poza tym będziemy robić chrzciny na wielkanoc i chciałabym wejść w jakiś kostium a nie kupować kolejny tylko większy :tak:
myślę że przy odrobinie samozapracia damy radę ;-)

u mnie to samo, tylko kupa wczoraj byla na szczescie. a o 9 wieczorem jak sie rozdarla, jakby kto ja ze skory obdzieral. pierwszy raz wlaczylam suszarke. 5 sekund, oczy jak spodki i patrzy sie na mnie jakby pytala: mama,co to????
5-10 min i spala. ale pol godz pozniej juz wstala. wlasnie probuje zjesc swoja piastke. dzisiaj robi to wyjatkowo intensywnie.i jeszcze czasami wklada ja za gleboko i sie dlawi:szok:. o cycu wczesniej tez zapomnij, na szybko dalam troche modyfikowanego (mam takie gotowe w kartonie uht, tylko podgrzac) a potem sciagnelam.
a spaceru dzisiaj miala prawie 4 godz:-)

czy ktoras z dziewczyn z uk uzywala gripe water? bo dzisiaj kupilam i jej dalam i baki wprawdzie leca, ale zastanawiam sie, czy moze o nie po tym tak wyla:baffled:
co ty robisz na tym spacerku przez 4 godziny?????? :szok::szok::szok:

My dzisiaj idziemy pierwszy raz od nie wiem kiedy przebic sie przez zaspy, bo sliczna pogoda
A ja wiem,że czat jest,że czatujecie i ubaw po pachy :-) tylko jakoś nie iem jak się dostać na ten czat :nerd:
masz jave zainstalowaną? a znasz stronkę z czatem

:-D:-DMy właśnie ze spacerku wróciliśmy:tak:Cudowna pogoda tylko nie wszystkim chce się odśnieżać:sorry2: Mały jak tylko zobaczył kombinezon usmiech od ucha do ucha - już wiedział co się święci:tak::tak:
Od wtorku robimy śliczną kupkę więc pewnie to poniedziałkowe szczepienie w końcu wypali.... ale na wszelki wypadek mam dziś jeszcze ugotować jedną porcję marchewki.
Dziewczyny jak to dobrze było w końcu wywietrzyć się, w taką śliczną pogodę:tak:;-):happy2:

Ja od polowy lutgo zapisuję się na fitness z siostrą- będziemy się motywować wzajemnie;-);-)
mary wzruszył mni ten film:tak::tak: ale na dzień dzisiejszy ciazy mowie nie:no::no:
za dobrze pamietam jej koncowke, szpital, pobyt na patologii:no::no:

reklama
:-D
dzięki za namiary na czat:-)
a prosze bardzo i do zobaczenia wieczorkiem na czcie :-D bo tam ruch zaczyna sie od 21 :-D
:-D:-DMy właśnie ze spacerku wróciliśmy:tak:Cudowna pogoda tylko nie wszystkim chce się odśnieżać:sorry2: Mały jak tylko zobaczył kombinezon usmiech od ucha do ucha - już wiedział co się święci:tak::tak:
Od wtorku robimy śliczną kupkę więc pewnie to poniedziałkowe szczepienie w końcu wypali.... ale na wszelki wypadek mam dziś jeszcze ugotować jedną porcję marchewki.
Dziewczyny jak to dobrze było w końcu wywietrzyć się, w taką śliczną pogodę:tak:;-):happy2:
a kupa ma wpływ na szczepienie :confused::baffled::confused:
marchewka na co??? daj przepis nie badz taka

My wlasnie wrocilismy ze spacerku 40 min, tylko ja sobie do pchania pod gorke wzielam meza :cool2:, bo tak to drzew do lasu nie biore :cool2:
no i 15 min odsniezalismy wyjazd z domu :baffled:
no i na koniec maz mnie wrzucil w zaspe, nie daruje mu tego, wezme go nastepnym razem z nienacka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry