Wzruszylam sie :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

prawda???? Ciesze sę, ze ktos mnie rozumie!!!!nie wierzepewno do 1 mnie obgadywalyscie... i biednego Kilolka hehehehehe
![]()

prawda???? Ciesze sę, ze ktos mnie rozumie!!!!
Śmieją się ze mnie, mojej biednej tuczonej świnki, zjedzonego chomika i mieszanego pas! i jeszcze tego, ze chodzę do wc!:-)
![]()
szczyt normalnie... jak tak mozna sie smiac z ludzi ? 

O kurde!!!! Ja chyba koniecznie muszę obkumać wchodzenie na tego czata!!!!
Co Wy tu wypisujecie?????????![]()

pierwszy raz z nimi na czacie aktywnie uczestniczylam i polapac sie za chiny na poczatku nie moglam.... straszne plotkary z listopadowek 

Ja wymiękłam pierwsza hahahehe mowilam ciale wczoraj grzecznie przed polno ca jeszcze poszłysmy spac
![]()

nie wierzepewno do 1 mnie obgadywalyscie... i biednego Kilolka hehehehehe
![]()

to wc Nas najbardziej ciekawi, jesteśmy swinie ja i KAsiula wiemprawda???? Ciesze sę, ze ktos mnie rozumie!!!!
Śmieją się ze mnie, mojej biednej tuczonej świnki, zjedzonego chomika i mieszanego pas! i jeszcze tego, ze chodzę do wc!:-)
![]()

Musisz musisz, to niezwykły czat w Naszym wykonaniuO kurde!!!! Ja chyba koniecznie muszę obkumać wchodzenie na tego czata!!!!
Co Wy tu wypisujecie?????????![]()

hehehe. No i z firanki nie zapominajszczyt normalnie... jak tak mozna sie smiac z ludzi ?
to Kasia wymyusliła, przynajmniej lepsze od mojej koszuli , wałków i całej reszty co wymysliła haha
Mamulica mnie az szoklo wczorajpierwszy raz z nimi na czacie aktywnie uczestniczylam i polapac sie za chiny na poczatku nie moglam.... straszne plotkary z listopadowek
![]()

na mnei nie zwalaj ja to grzeczna jestemJ
to wc Nas najbardziej ciekawi, jesteśmy swinie ja i KAsiula wiem![]()

na mnei nie zwalaj ja to grzeczna jestem![]()
kiedy Ty grzeczna byłaś świntucho największa 

- tragedia.